0 vare(r) - 0,00 kr

Seneste tilføjede vare(r)

Din indkøbskurv er tom.
Sammenlign 0 vare(r)
Der er ingen varer til sammenligning
  1. Til forsiden
  2. Handelsbetingelser

Betingelser & Vilkår

Handelsbetingelser er gældende ved køb over internettet.

 

Disse betingelser gælder for køb via

www.fejerskov.com og  www.gastro-comfort.dk

ved FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr

 

Valuta
: Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er excl. moms (25%), hvor intet andet nævnes. Priserne er de på leveringsdagen gældende. Det der nævnt I rubrikkerne, enhed og antal pr. Salgsenhed, er det der bestemmer varens beregnede pris.

 

ForbeholdDer tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer, samt udsolgte varer.

 

BetalingsmulighederBetalingskort og Bankoverførsel

 

BetalingskortVi modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard og Maestro.

 

Pengene bliver trukketEfter gældende regler for betalingskort på Internettet. Der trækkes først pengene på din konto, når vi sender din ordre.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

 

GebyrerGebyr for betalingskort-transaktioner, betales af kunden.

 

LeveringLevering sker KUN til Danmark. Levering sker hovedsageligt via GLS. Under normale forhold finder levering sted indenfor 2-4 hverdage.

 

Fragt PriserFra Kr. 0-2000 excl. moms Kr. 50,00. - Over kr. 2000,00 excl. moms, FRAGTFRI LEVERING.

Ved køb under kr. 500,00 excl. moms, tillægges et gebyr på kr. 150,00 excl. moms.

Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, feks. ved vareknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom.

Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr tlf. Nr. 62281015, og de kan lokalisere din pakke.

 

LeveringsomkostningerneDe opgivede leveringsudgifter gælder KUN levering i Danmark.

 

FortrydelsesretVed fortrydelse af et køb skal køber rette henvendelse til FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget varen.

Fortryder du købet, kan du for egen regning sende varen tilbage til FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr senest den 14. dag efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage varen når den leveres. Hvis du sender varen retur, skal den være i samme stand og mængde, samt i original emballage som da du modtog den. Er varens salgsværdi forringet, frafalder fortrydelsesretten. 

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. 
Pengene tilbagebetales via bankoverførsel. Derfor skal du oplyse os din banks navn, registreringsnummer, samt kontonummer. 

 

Vareretunering skal ske til:

FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr

Brudager Bygade 17

5882 Vejstrup.

 

ReklamationsbehandlingVed reklamation skal køber rette henvendelse til FEJERSKOV Gastro-comfort & Sikkerhedsudstyr

Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til os. Du kan finde vores kontaktoplysninger under kontakt i hovedmenuen. Det er en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. 
Du kan klage skriftligt eller mundtligt. 

 

Privatkøb:

Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettige og ikke opstået på grund af slitage, forkert brug og manglende veligeholdelse.

For varer med begrænset levetid, vil reklamationsretten være begrænset til den holdbarhedsperiode der er for den pågældende varer.

 

Erhvervskøb (Business-to-Business).

Som erhvervskunde (B-to-B), har man 12 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.