Handelsbetingelser - websalg

Disse betingelser gælder for køb via www.fejerskov.com

ValutaAlle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er  vist i Excl. og incl. moms (25%). Priserne er de på leveringsdagen gældende. Det der nævnt I rubrikkerne, enhed og antal pr. Salgsenhed, er det der bestemmer varens beregnede pris.

Forbehold: Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer, samt udsolgte varer.

Betalingsmuligheder: Betalingskort og Bankoverførsel (Kun konto kunder).

Betalingskort: Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard og Maestro og Stripe.

Pengene bliver trukket: Efter gældende regler for betalingskort på Internettet. Der trækkes først pengene på din konto, når vi sender din ordre.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

Gebyrer: Gebyr for betalingskort-transaktioner, betales af kunden.

Levering: Levering sker KUN til Danmark. Levering sker hovedsageligt via GLS. Under normale forhold finder levering sted indenfor 2-4 hverdage. Atlas fodtøjs produkter har en levering tid på 4 – 10 dage.


Fragtpriser: Fra Kr. 0-600,00 excl. moms kr. 56,00 excl. moms. Herefter er der FRAGTFRI LEVERING.

Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, f.eks. ved vareknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom.

Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr på tlf. Nr. 62281015, og de kan lokalisere din pakke.

Fortrydelsesret: Ved fortrydelse af et køb skal køber altid rette henvendelse til FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr

 Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget varen.

Fortryder du købet, kan du for egen regning sende varen tilbage til FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr senest den 14 dage efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage varen når den leveres. Hvis du sender varen retur, skal den være i samme stand og mængde, samt i original emballage som da du modtog den. Er varens salgsværdi forringet, frafalder fortrydelsesretten. 

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbageføres på via det betalingskort – betalingsmetode der var benyttet ved køb. Kontokunder krediteres på konto. 

Vi krediterer ikke købsfragt.

Reklamationsbehandling: Ved reklamation skal køber altid rette henvendelse til FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr

Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til os. Du kan finde vores kontaktoplysninger under kontakt i hovedmenuen. Det er en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. 

Vareretunering skal ske til:

FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr
Brudager Bygade 17
5882 Vejstrup

Ved varereturnering, vedlægges kopi af faktura med bemærkning om hvad der skal ske og hvad der er galt med varen.

Ved kreditering, benyttet tilbagebetaling via den betalingsform der var benyttet ved køb.

Privatkøb:

Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettige og ikke opstået på grund af slitage, forkert brug og manglende vedligeholdelse.

For varer med begrænset levetid, vil reklamationsretten være begrænset til den holdbarhedsperiode der er for den pågældende varer.

Erhvervskøb (Business-to-Business).

Som erhvervskunde (B-to-B), har man 12 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning.

Erhvervskunder har 14 dages returret uden fradrag, såfremt varen er ubrugt og i original emballage. Herefter fratrækkes 20% i returfradrag, såfremt der er lavet retur aftale med FEJERSKOV Sikkerhedsudstyr

Gaver/konkurrencer – Gælder kun ved køb gennem webshop

For at komme i betragtning til udlevering af gaver i form af konkurrence mm. Skal ordren oprettes i webshoppen, samt indtaste eventuelle gavekoder og kan kun benyttes en gang pr. konkurrence mm. Dette er gældende, både for privatkøb og erhvervskøb.

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login