Katrin

Mere end 30 års erfaring har Katrin i produktion af miljøvenlige hygiejneprodukter. Produkterne omfatter sæbe, håndklæde- og toiletpapir samt dispensere til industrien og offentlige toiletter over hele Europa.

KATEGORIER

SORTÉR PÅ PRIS

Priser - filter - slider
Priser - filter - inputs

SPØRGSMÅL?

Ring til os på: 
62 28 10 15 

Eller skriv en mail: 
info@fejerskov.com 

Telefontid:
Man-tors: 09:00 – 16:00
Fre: 09:00 – 14:00

Katrins mission er at gøre hygiejnerum rene og grønne

Katrin er partner i at skabe bæredygtige hygiejneløsninger til offentlige toiletter og tørreløsninger til industrielle arbejdspladser.

Deres løsninger opfylder behovene hos forskellige kundesegmenter såsom rengøringsfirmaer, kontorer, industrilokaler, hospitaler, skoler og restauranter.

Deres løsninger er desuden sikre, smarte og praktiske og består af tissueprodukter, sæber, dispensere, skraldespande og specielle tørreprodukter.

Katrins produktsortiment er velegnet til alle former for distribution, både online og offline.

Produkterne er fremstillet af Metsä Tissue, som er en del af Metsä Group – en ansvarlig finsk skovindustrigruppe med bæredygtig drift over hele verden.

Katrin sørger for hygiejne ved hvert trin. Løsninger, der er hygiejniske og sikre at bruge, er deres topprioritet. Deres langvarige erfaring og betydelige forståelse for brugernes behov giver optimale hygiejneløsninger med de højeste standarder for renlighed og hygiejne til din virksomheds og dine kunders behov – og til gavn for din virksomhed og folks sundhed og velvære.

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login