Industri- og Svejsehandsker

Hos Fejerskov Sikkerhedsudstyr har vi et godt udvalg af Industri- og Svejsehandsker til industrielt brug samt svejsning. Handskerne er i enten gedeskind eller oksespalt. Oksespalt er ikke så stærkt som oksehud, men giver bedre beskyttelse mod varme. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr til brug ved svejsning. Der skal ikke mindst tænkes på sikkerheden men også på komforten. Svejsehandsker bliver udsat for høje varmegrader fra stråle- og kontaktvarme samt stænk af smeltet metal. Handsken skal kunne beskytte mod de forskellige påvirkninger og samtidig være smidige og komfortable.

KATEGORIER

SORTÉR PÅ PRIS

Priser - filter - slider
Priser - filter - inputs

SPØRGSMÅL?

Ring til os på: 
62 28 10 15 

Eller skriv en mail: 
info@fejerskov.com 

Telefontid:
Man-tors: 09:00 – 16:00
Fre: 09:00 – 14:00
Svejsehandske THOR Argon
kr. 48,10 inkl. moms
kr. 38,48 ekskl. moms
Industrihandske
kr. 28,04 inkl. moms
kr. 22,43 ekskl. moms
Svejsehandske Thor
kr. 39,29 inkl. moms
kr. 31,43 ekskl. moms
Svejsehandske Thor – venstrehånd
kr. 39,29 inkl. moms
kr. 31,43 ekskl. moms
18%
RABAT
Rød Varmbestandig oksehuds spalthandske
kr. 49,38 inkl. moms
kr. 39,50 ekskl. moms
Thor Oksehudshandske med 8 cm. manchet
kr. 41,16 inkl. moms
kr. 32,93 ekskl. moms
Thor Oksehudshandske med 15 cm. manchet
kr. 48,10 inkl. moms
kr. 38,48 ekskl. moms
19%
RABAT
Tig Svejsehandske THOR CD Kvalitet med kevlar
kr. 39,50 inkl. moms
kr. 31,60 ekskl. moms
Tig Svejsehandske THOR med kevlar
kr. 50,16 inkl. moms
kr. 40,13 ekskl. moms

Svejsehandsker er meget vigtige  at have når der skal svejses. Svejsehandsker er designet til at beskytte hænderne mod ekstreme påvirkninger, stråle- og kontaktvarme, gnister, stænk af smeltet metal og slag, når man svejser. De er fremstillet af materialer, der er ildfaste og modstandsdygtige over for varme og kemikalier.

Svejsehandsker er normalt lavet af læder, som kan være enten ko-, kalv- eller svinelæder. Læder er et populært materiale til svejsehandsker, fordi det er holdbart og modstandsdygtigt over for varme og slid. Derudover er det også modstandsdygtigt over for kemikalier og syrer, som kan være til stede i svejsearbejdet.

Svejsehandsker kan være foret med et isolerende materiale og syet med Kevlar, som yder ekstra beskyttelse mod varme og ild. Det isolerende materiale hjælper også med at holde hænderne tørre og komfortable, da det absorberer sved og fugt.

Svejsehandsker findes i forskellige størrelser og længder, afhængigt af hvilket svejsearbejde der skal udføres. Korte svejsehandsker er velegnede til mindre svejsearbejde, mens lange svejsehandsker, er mere velegnede til større svejsearbejder, hvor der er behov for mere beskyttelse.

Det er vigtigt at vælge de rigtige svejsehandsker til det arbejde, der skal udføres, og at sørge for, at de er i god stand og passer korrekt. Hvis du arbejder med svejsning, er det afgørende at beskytte dine hænder mod varme, ild og kemikalier for at undgå skader. Svejsehandsker er en vigtig del af sikkerhedsudstyret og bør altid være en del af din svejseudstyr.

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login