Hånddesinfektion

Fejerskov Sikkerhedsudstyr har forskellige former for hånddesinfektion.

Poser til dispensere, 600 ml. pumpeflaske, små flasker samt 5 liter dunke fra Plum CCS Kiilto, Gel eller flydende.

KATEGORIER

SORTÉR PÅ PRIS

Priser - filter - slider
Priser - filter - inputs

SPØRGSMÅL?

Ring til os på: 
62 28 10 15 

Eller skriv en mail: 
info@fejerskov.com 

Telefontid:
Man-tors: 09:00 – 16:00
Fre: 09:00 – 14:00
PLUM metalstander til dispenser
kr. 748,75kr. 998,75 inkl. moms
kr. 599,00 ekskl. moms
Plum Pumpe til 5 liter dunk
kr. 43,75 inkl. moms
kr. 35,00 ekskl. moms
Plum Hånddesinfektion 85% Flydende 600 ml pumpeflaske
kr. 41,88 inkl. moms
kr. 33,50 ekskl. moms
Hånddesinfektion 70% flydende i 100ml spray flaske
kr. 12,50 inkl. moms
kr. 10,00 ekskl. moms
Plum Hånddesinfektion 85% Gel 75 ml flaske
kr. 24,13 inkl. moms
kr. 19,30 ekskl. moms
Plum Hånddesinfektion 85% Flydende
kr. 25,00 inkl. moms
kr. 20,00 ekskl. moms
Plum Hånddesinfektion 85% flydende 5 liter dunk
kr. 227,50 inkl. moms
kr. 182,00 ekskl. moms
29%
RABAT
Plum Hånddesinfektion 85% gel 5 liter dunk
Original price was: kr. 227,50.Current price is: kr. 162,44. inkl. moms
kr. 129,95 ekskl. moms

Hånddesinfektion – til beskyttelse mod vira og bakterier.

Opdag den ultimative beskyttelse med vores effektive hånddesinfektionsmiddel fra Plum. Vores produkter er specielt designet til at holde dine hænder rene, friske og fri for skadelige bakterier og vira. Uanset om du er på farten, arbejder i et offentligt miljø eller ønsker at beskytte dig selv og din familie derhjemme, er vores hånddesinfektionsmiddel den ideelle løsning.

Vores unikke formel indeholder kraftfulde antiseptiske egenskaber, der hurtigt og effektivt dræber 99,9% af de skadelige mikroorganismer på dine hænder. Du kan have fuld tillid til, at vores produkt fjerner potentielle farer og hjælper med at forhindre spredning af sygdomme. Vores hånddesinfektionsmiddel er også skånsomt mod huden og efterlader den blød og velplejet.

Med vores hånddesinfektionsmiddel kan du nyde den ekstra tryghed ved at have en pålidelig og praktisk løsning lige ved hånden. Om det er i dispensere på væggen, en pumpeflaske på bordet eller det er små flasker hvor den praktiske emballage gør det nemt at have produktet med dig overalt, så du kan beskytte dig selv og dem omkring dig, når det er mest nødvendigt. Vær proaktiv og tag skridt mod en sundere og mere hygiejnisk livsstil med vores hånddesinfektionsmiddel.

Hånddesinfektion eller også kaldet Håndsprit er et desinfektionsmiddel, som virker ved at dræbe de fleste virus og bakterier. Håndsprit indeholder alkohol (ethanol), som ødelægger disse mikroorganismers cellemembran. Alkoholen virker, når du gnider håndspritten grundigt rundt på håndflade, håndryg og fingre, indtil de er helt tørre.

Sundhedsstyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen har følgende anbefalinger til håndsprit.

  1. Håndsprit bør bestå af ethanolbaseret alkohol i en koncentration på mellem 70% og 85%, da et sådan middel er effektivt og veldokumenteret.
  2. Håndsprit bør være tilsat et plejemiddel som eksempel vis glycerol for at modvirke udtørring af huden. Det er specielt vigtigt, når du skal bruge håndsprit ofte.

Det anbefales på trods af brug af håndsprit også hyppig og meget grundig håndvask med vand og sæbe, når dette er muligt – også under smykker for at opnå god håndhygiejne.

Bestil vores hånddesinfektionsmiddel i dag og oplev den perfekte kombination af effektivitet, bekvemmelighed og pleje til dine hænder. Gør håndhygiejne til en prioritet og lad vores produkt være din pålidelige ledsager i kampen mod skadelige mikroorganismer.

Kontakt os for en professionel dialog, vi har mange års erfaring inden for branchen.

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login