3M Maske 4277

kr. 356,25 inkl. moms
kr. 285,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

3M Maske 4277+ mod organiske og uorganiske dampe samt støv. Klasse FFABE1P3 R D.

Tilpasses via justerbart hovedbånd og nakkestropper der er nemme at fastgøre. Let og velafbalanceret design

Udåndningsventil og blød, tætsiddende ansigtstætning giver bedre komfort, fremstillet af tekstureret, ikke-allergent materiale

Leveres med genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport.

Til beskyttelse mod visse organiske dampe med kogepunkt > 65°C, uorganiske dampe og sure gasser og partikler.

3M™ vedligeholdelsesfri halvmaske i 4000+-serien er en unik serie af enkle filtrerende åndedrætsværn med indbyggede filtre, der er klar til brug.

Det lette og afbalancerede design har en centralt placeret udåndingsventil der er med til at reducere modstanden ved udånding, og den bløde tætsiddende, ansigtstætning indeholder ikke silikone.

Få effektiv og fuld åndedrætsbeskyttelse, der er klar til brug, med 3M™ vedligeholdelsesfri halvmaske i 4000+-serien. Forbedrede ventiler er med til at reducere modstanden ved udånding for at lette vejrtrækningen, og reducere ophobning af varme og fugt under forhold med høj temperatur og luftfugtighed.

Dette åndedrætsværn, 3M Maske 4277, har en tekstureret ansigtstætning, der er blød, latexfri og silikonefri, og det beskytter dig mod en lang række skadelige gasser, dampe og partikler.

De indbyggede filtre er vedligeholdelsesfri. Du skal bare bruge dem, indtil din procedure for udskiftning angiver, at der er behov for udskiftning, eller at filtrene er fyldte, hvorefter du kan bortskaffe hele masken.

Lavprofildesignet blokerer ikke dit udsyn til siderne, og de to store kulfiltre giver lav åndingsmodstand. Fås i fire forskellige modeller. *Modstand ved udånding for 3M™ 4000+ er reduceret med over 30% ved spidsværdi for udåndingsflow på 120 l/min og over 35% for 160 l/min sammenlignet med 3M™ 4000-serien.

Resultaterne er målt af 3M i 2017 under laboratorieforhold. De viste niveauer for åndedræt er eksempler.

Til brug i skadelige arbejdsmiljøer

CE-Erklæring

Datablad

Information om åndedrætsværn

EAN-nummer

4054596256347

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login