3M Maske 4279

kr. 406,25 inkl. moms
kr. 325,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

3M Maske 4279+ maske med fast indbyggede filtre er et vedligeholdelsesfrit åndedrætsværn. Klar til brug mod gasser, dampe samt støv, når der bruges ukrudtsmidler eller pesticider, rengøring med kemikalier eller ved brug af opløsningsmiddelbaserede maling.

Klasse FFABEK1P3 R D.

ABEK1-beskyttelse mod visse organiske dampe, uorganiske og sure gasser samt ammoniak og derivater heraf.

P3-beskyttelse mod høje niveauer af støv samt olie- eller vandbaserede aerosoler*

Tilpasses via justerbart hovedbånd og nakkestropper.

Masken uden behov for vedligeholdelse – skal bortskaffes, hvis den bliver beskadiget, eller når partikelfiltrene bliver tilstoppede, eller gasfiltrene bliver mættede.

Udåndningsventil og blød, tætsiddende ansigtstætning giver bedre komfort.

Leveres med genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport.

Til beskyttelse mod visse organiske dampe med kogepunkt > 65°C, uorganiske dampe og sure gasser samt ammoniak og partikler.

3M™ åndedrætsværn mod kemiske stoffer 4279 er en hybrid halvmaske, der kan bruges, indtil den bliver beskadiget, tilstoppet eller mættet. Den har dobbelte indåndingsventiler, integrerede kulfiltre og en udåndingsventil med lav modstand, der giver mere komfortabel vejrtrækning.

Den er velegnet til beskyttelse i forbindelse med gør-det-selv-opgaver i boligen og haven og er med til at yde ABEK1- og P3-beskyttelse mod organiske og uorganiske dampe, sure gasser, ammoniak og derivater heraf samt mod høje niveauer af støv og olie- eller vandbaserede aerosoler.

3M Maske 4279 har dobbelte indåndingsventiler, store, integrerede kulfiltre og en udåndingsventil med lav modstand, der giver mere komfortabel vejrtrækning og mindsket modstand i forhold til enkeltfiltermasker.

  • Testet og godkendt i henhold til europæiske standarder – CE-mærke 0086 (EN 405:2001 + A1:2009 FFABEK1P3 R D)
  • Brugere skal have læst alle brugsanvisninger før anvendelse. Forkert anvendelse kan medføre personskade og alvorlig eller livstruende sygdom
  • Kompatibel med 3M’s beskyttelsesbriller og høreværn

Pakkeindhold: 1 åndedrætsværn

Godkendelse EN 405:2001+A1:2009

CE-Erklæring

Datablad

Information om åndedrætsværn

EAN-nummer

4054596256361

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login