Arbejdshandske Thor Energy Tech

kr. 55,88 inkl. moms
kr. 44,70 ekskl. moms

Pris pr. par

Arbejdshandske Thor Energy Tech er en arbejdshandske af uforet blødt A grade gedeskind med velcrolukning ved håndled.

Handsken er en kort model med høj slidstyrke og en fantastisk pasform. Overhånd er med sort spandex.

Velegnet til montage- samt let industriarbejde samt allround brug.

Pr. Enhed 6 par / Pr. Karton 36 par

Godkendelse: EN 420

Arbejdshandske Thor Energy Tech er den ultimative løsning, når det kommer til beskyttelse og præstation under krævende arbejdsforhold. Disse handsker er designet til at levere overlegen kvalitet og funktionalitet, der vil imødekomme selv de mest krævende behov.

Thor Energy Tech arbejdshandsken er fremstillet af  det lækreste gedeskind, der sikrer optimal styrke og holdbarhed. Denne handske beskytter mod stød, slag og skrammer, samtidig med at den opretholder en høj grad af fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Arbejdshandsker fremstillet af gedeskind har mange fordele, der gør dem til et populært valg.

Gedeskind er kendt for den enorme slidstyrke, smidighed og fleksibilitet. Jo mere en gedeskindshandske bliver brugt, jo blødere bliver skindet. Handskerne former sig også efter din hånd og giver en god pasform

Uanset om du arbejder inden for byggeri, industri, mekanik eller andre krævende brancher, vil Thor Energy Tech arbejdshandsken være din pålidelige partner. Den er designet til at modstå de hårdeste arbejdsbetingelser og sikre, at dine hænder er beskyttet og komfortable hele dagen.

EAN-nummer

5709168593014

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login