Asbestsluger engangs med 1 sæt handsker optil 254mm rør QT10

kr. 268,75 inkl. moms
kr. 215,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Engangs Asbestsluger med handsker til horisontale rør er en pose til asbestsanering (fjernelse af asbestisolering fra rør) med monterede latex handsker.

Asbestslugen kan bruges til horisontale rør med diameter 10″ (op til 254 mm.)

Asbestslugen indeholder et sæt handsker der sikrer en lufttæt og væsketæt forsegling.

Efter at affaldet er ledet ind i kammeret/posen, vrider arbejderen det let lukket foroven og taper halsen/posen for at forhindre udslip af farlige fibre.

Det ultrastærke polyethylen sikrer et fremragende syn af arbejdsområdet, samtidig med at det giver den højeste tætningskvalitet.

En stor drop-in værktøjspose er placeret for hurtig og nem adgang til dine værktøjer.

Der er 20 stk. pr. pakke.

Datablad

Asbestsluger – Effektiv beskyttelse mod asbesteksponering

Asbestslugeren er en innovativ og effektiv enhed, der er designet til at beskytte arbejdere mod farerne ved asbesteksponering.

Ved sanering er denne pose udviklet til at bruge på horisontale rør med en diameter op til 10″. Hvilket gør at risikoen for indånding af afbest mindskes og beskytter arbejderens helbred.

En af de mest afgørende fordele ved asbestslugeren er dens høje effektivitet. Der er monteret 1 par latex handsker der slutter tæt til posen, der forhindrer lækage af asbestpartikler og sikrer, at arbejderne ikke udsættes for farlige niveauer af asbestfibre. Dette hjælper med at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø og overholde gældende sikkerhedsstandarder og -regler.

Dette bidrager til at skabe et sikkert arbejdsmiljø ved at minimere risikoen for asbesteksponering og relaterede sundhedsproblemer.

Sikkerhed er en prioritet ved brug af asbestslugeren.

Samlet set er asbestslugeren en essentiel enhed til asbestsanering og -beskyttelse.

EAN-nummer

5706461342257

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login