ATLAS Damesandal CL GX 350 2.0 S1 ESD

kr. 1.132,50 inkl. moms
kr. 906,00 ekskl. moms

Pris pr. par.  –  Tysk Kvalitet

Er du i tvivl om størrelse og vidde kan du scanne dine fødder med ATLAS “Scan your feet” App. Helt gratis. Download til mobil/tablet her. 

ATLAS CL GX 350 2.0 ESD – S1 – SRC, Dame Sandal med Sporty-Light sål teknologi, Stålkappe, aktiv-X funktionsfoér, 3D-dæmpningssystem, clima-stream konceptet.

I modellerne i clean & white serien anvendes et CLEANLINE-overmateriale. Det innovative hightech-materiale er meget vandafvisende, bakteriehæmmende og samtidig åndbart og lugthæmmende. Det egner sig specielt til anvendelse på hygiejnisk sensible områder indendørs. Modellerne er forsynet med det nye INNOFLEX SYSTEM, som betragtes som et universelt ydersålskoncept, og som understøtter brugeren i alle bevægelsesfaser.

ATLAS damemodeller er specielt udviklet efter damefødders behov og giver således maksimal bærekomfort i dit arbejdsmiljø. Ved udviklingen spillede en høj bærekomfort og et behageligt, blødt underlag en særlig rolle. På den måde kunne der udvikles en damemodel med en maksimal fleksibilitet, dynamik og komfort takket være anatomiske retningslinjer og topmoderne teknologier.

Velegnet til brug i f.eks. hospitalssektoren samt fødevareindustrien.

Et sundere arbejde med den rigtige dæmpning.

Det nye 3D dæmpningssystem fra ATLAS® muliggør en mærkbart skånsom og afslappende gang.

Grundlaget for denne fremragende sålkomfort udgør de tre basiskomponenter:

Trykaflastning. Absorbering. Dynamik.

Dette sikres ved det perfekte samspil mellem en trykaflastende indersål og den lette og reaktions venlige MPU-såleteknologi.

Godkendelse: EN ISO 20345 S1 SRC.

Ring for nærmere dialog omkring produktet.

EU-Overensstemmelseserklæring

Information om Sikkerhedssko  

Varenummer 48400 S1 Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

4043692159119

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login