Containersæk klar plast 140 liter

kr. 42,69 inkl. moms
kr. 34,15 ekskl. moms

Pris pr. rulle.

Containersæk klar plast 140 liter størrelse 600/140 x 1400 mm. og 40 my fra KeepGreen.

Sækken er fremstillet i LDPE plast. Dette er en sikker og smidig plasttype, der giver affaldssækken en fleksibilitet og robusthed, der gør dem meget velegnede som affaldsposer til store stativer og til det lidt tungere affald.

Posen har rigtig mange anvendelses muligheder. Affald, opbevaring m.v. dog kan den IKKE anvendes til direkte kontakt med fødevarer.

Sækken er Blue Angel certificeret.

Der er 10 sække pr. rulle og 12 ruller pr. karton.

Datablad

Containersæk klar plast 140 liter er en affaldssæk der er uundværlig til nem affaldssortering og bidrager med at holde et rum rent, sækkene passer til helt almindelige skraldespande. Sækken kan også bruget til opbevaring af ting.

Sække til Returplast hjælper med at holde plastaffaldet adskilt fra andre former for affald og gør det lettere at få genanvendt plasten. Det er også en vigtig måde at bidrage til at reducere mængden af plastaffald og beskytte miljøet.

Knudesække er ligeledes god til sortering af affald. Sækken udmærker sig ved at være udstyret med 2 “snipper” der gør det muligt at slå en knude på sækken, således ikke indholdet ikke falder ud i tilfælde af at sækken vælter.

EAN-nummer

7026060007356

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login