Detekterbar Spandebørste med stive børster

kr. 149,69 inkl. moms
kr. 119,75 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Detekterbar Spandebørste med stive børster. Børsten måler 27,50 cm. i længden og 7,00 cm. i bredden og har en børstehøjde på 5,50 cm. Børsten er i Polyester PBT 0,60 og er fra Fyens Børste & Kostefabrik.

Den almindelige Spandebørste er varmebestandig til 120ºC. og har medium hårde børster.

Denne vaskebørste har et kort ergonomisk skaft og den er ideel til nem og effektiv daglig rengøring og fjernelse af genstridigt snavs fra maskiner, produktionslinjer samt overflader i bl.a. fødevareindustrien m.v.

Børsten er fuld detekterbar med metal i både krop og børster.

En Detekterbar Spandebørste med stive børster har mange anvendelsesmuligheder. Bruges til at opretholde renlighed og hygiejne på arbejdspladsen og af arbejdsredskaber m.v.

Professionelt dansk rengørings produkt til brug i blandt andet fødevare- og levnedsmiddelindustrien.

Der er 6 stk. pr. karton.

PHB Certifikat

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Rengøringsartikler er med til at hjælpe med at rengøre gulve, vægge samt overflader i baderum, køkkener m.v. Det kan være at du mangler en kost på jobbet eller i privaten. Vi har et stort udvalg af koste, både gade-/ fejekoste, små børster, håndkoste og gulvskrubber, rengøringsmidler og klude.

EAN-nummer

5704161524010

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login