Dispenser til Katrin håndklædeark

kr. 836,19 inkl. moms
kr. 668,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Katrin

Dispenser til Katrin håndklædeark i hvid plast er en brugervenlig og hygiejnisk løsning, hvor et rent og uberørt håndklædeark fremføres ved hver anvendelse.

Velegnet til besøgstoiletter med høj brugsfrekvens, hvor komfort og funktion er ekstra vigtigt.

Katrin håndklædeark dispenser er nem at betjene og genopfylde med papir.

Fungerer med alle Katrins forskellige papirfoldninger: C-fold, Non Stop, One Stop og Zig Zag med en bredde op til på 240 mm.

Vores hvide plastik Dispenser er den perfekte løsning til praktisk og hygiejnisk håndtørring. Denne dispenser er specielt designet til at imødekomme behovene for effektivitet, holdbarhed og æstetik.

Den hvide dispenser er nem at installere og passer perfekt til Katrin håndklædeark med varenumrene 20372402035710 –  2074967.

Den er designet til at levere et ark ad gangen, hvilket sikrer en kontrolleret forbrugsmængde og minimerer spild.

Vores dispenser er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Den hvide plastik giver et rent og moderne udseende, der passer til enhver indretning. Uanset om det er på kontoret, i restauranter, hoteller eller offentlige steder, vil denne dispenser til Katrin håndklædeark tilføje et strejf af elegance til rummet.

Ved at vælge denne plastik dispenser får du ikke kun en holdbar løsning til håndaftørring men også en miljøvenlig løsning.

Gør håndaftørring til en enkel og hygiejnisk oplevelse med vores hvide plastik dispenser.

EAN-nummer

6414300090168

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login