Dispenser Tork Elevation Mini Jumbo

kr. 656,25 inkl. moms
kr. 525,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Tork

Dispenser Tork Elevation Mini Jumbo T2 toiletpapir i sort plast. Spar tid og penge med denne Dispenser til Mini Jumbo Toiletpapir.

Tork nr. 555008

Den er ideel til toiletter, der har en medium til høj besøgsfrekvens, da dens høje kapacitet betyder mindre tid til genopfyldning.

Rullebremsen forhindrer frit rullende ruller og reducerer forbruget, mens rulleholderen til returpapir gør det muligt at bruge hele ruller og minimerer mængden af ​​spild.

Denne moderne dispenser har et lukket design, der holder toiletruller beskyttet, toiletter hygiejniske og imponerer gæster.

Restrullefunktion op til 35 m.

Altid papir til rådighed, intet spild.

Semitransparent vindue – nemt at se, når det er tid til genopfyldning.

Optimalt rullestop, jævn fremføring og intet papir på gulvet.

Toiletrulle Tork Premium Soft Mini Jumbo passer i dispenseren.

Datablad 

Tork Elevation Mini Jumbo dispenser i sort plast er den ideelle løsning til effektiv og hygiejnisk toiletpapirdispensation. Denne dispenser er specielt designet til at imødekomme behovene på steder med høj trafik som kontorer, restauranter, hoteller og offentlige faciliteter.

Med sin stilfulde sorte plastkonstruktion tilføjer denne dispenser et elegant touch til ethvert badeværelse eller toiletrum. Den er ikke kun funktionel, men også æstetisk tiltalende og passer perfekt til moderne indretninger.

Tork Mini Jumbo dispenser er nem at betjene og vedligeholde. Den kan rumme store ruller toiletpapir, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte papir så ofte. Dispenseren er også udstyret med en praktisk visuel indikator, der gør det nemt at se, hvornår det er tid til at genopfylde papirrullen.

Bestil vores Tork Elevation Mini Jumbo dispenser i sort plast allerede i dag.

Varenummer 2001051 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

7322540354867

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login