Dispenser Tork Reflex C-feed M4

kr. 641,45 inkl. moms
kr. 513,16 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Dispenser Tork Reflex C-feed M4 til håndklæderulle er i hvid plast og er tilpasset M4-systemet.

Passer til ethvert arbejdsmiljø med den roterende dyse, der giver nem adgang til servietter.

Hygiejnen er sikret ved tørring af hænder og overflader takket være arkfremføring, der betyder, at du kun rører ved det, du bruger.

Håndklæderulle Tork Reflex M4 hvid 300 meter 1 lag 473242 passer i dispenseren.

Datablad

Vores Dispenser Tork Reflex C-feed er den perfekte løsning til en praktisk og hygiejnisk håndtørringsoplevelse. Denne dispenser er designet til at levere håndklæderuller på en nem og effektiv måde.

Med sit elegante og moderne design passer Tork Reflex C-feed dispenser perfekt ind i enhver indretning, uanset om det er på kontorer, restauranter, hoteller eller andre offentlige faciliteter. Den er nem at installere og betjene og kan nemt monteres på væggen. Derved spares plads og sikrer en bekvem adgang til håndklæderullerne.

Tork Reflex C-feed dispenser har en stor kapacitet og dette betyder færre genopfyldninger. Dispenseren har også en gennemsigtig front, der gør det nemt at se, hvornår det er tid til at genopfylde.

Med sin holdbare konstruktion og brugervenlige design er Tork Reflex C-feed M4 dispenser den ideelle løsning til at opretholde en ren og hygiejnisk håndtørring.

Varenummer 2039489 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

7322541020747

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login