Engangsansigtsvisir, model VI-05 CE – mærket.

kr. 12,50 inkl. moms
kr. 10,00 ekskl. moms

Visirets rette brug

Visirer er beregnet til at beskytte brugeren mod dråber og sprøjt og reducerer derved risikoen for dråbebårne infektioner. Visirets design gør, at det kun yder en delvis beskyttelse mod virus, bakterier og andre biologiske agenser.
Visiret er til engangsbrug men kan dog genbruges på brugerens ansvar. Visiret beskytter ikke mod mekaniske påvirkninger. Visiret kan anvendes sammen med ansigtsmasker. Visiret kan opbevares under almindelige lagerforhold (indendørs, tørt, uopvarmet eller opvarmet lagerlokale). Opbevaret korrekt,
har visiret en holdbarhed på 5 år.
Visiret er ikke sterilt ved levering, men kan grenøreres og desinficeres efter behov. Rengør med sæbe og desinficer med IPA Sprit. Visiret kan ikke repareres, og der leveres ikke reservedele til det.
Advarsler
Undlad at bruge et visir, hvis det er beskadiget Hvis et visir beskadiges eller ridses under brug, skal det kasseres og erstattes med et nyt.
Vær opmærksom på, at materialer, der kommer i kontakt med huden, kan forårsage hudirritation hos sensitive brugere ved længere tids brug. Sker dette, kan man i første omgang prøve at skifte til et nyt visir og se, om det hjælper.

Sikkerhed

Visiret opfylder kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/425 om personlige værnemidler, direktivet 2001/95/EC om generel produktsikkerhed og den harmoniserede standard, EN 166:2001, ”Øjenværn, almene krav”.

Varenummer VI05 Kategorier , ,

EAN-nummer

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login