Green Comfort Dame Sko Track n` Trail Thess

kr. 1.000,00 inkl. moms
kr. 800,00 ekskl. moms

Pris pr. par

I denne supersmarte Green Comfort Dame Sko Track n` Trail Thess outdoor sko får dine fødder glæde af det bæredygtige DRI-LEX ECO fór.

Foret er fremstillet udelukkende af garn fra genanvendte plastikflasker. Fóret sikrer at sved og fugt transporteres væk fra fødderne, som derfor forbliver tørre.

Skoens overflade er behandlet og mellem overmateriale og fór findes der en vandtæt membran af GreenTex. Dette gør skoen åndbar og overmaterialerne vandtætte.

Under foden har du vores nye EnergySole™ Shape indersål, der har indbygget svangstøtte og ekstra komfort under hæl og forfod. Den skrid hæmmende sål er lavet af kombineret gummi og letvægtsgummi, som giver en lethed og et godt greb. Skoene kommer med et elastik-snørebånd med en aftagelig lås for afkortning af elastik. Modellen er lavet på den brede H-læst som giver god plads til dine fødder.

Green Comfort Dame Sko Track n` Trail Thess

Det ideelle valg for kvinder, der ønsker både stil og komfort under udendørs eventyr. Med et feminint og sporty design kombineret med avanceret funktionalitet er disse sko skabt til kvinder, der ikke går på kompromis med hverken stil eller performance.

Thess-skoen er designet til at klare alle former for terræn, hvilket gør den perfekt til vandreture, trekking og andre udendørs aktiviteter. Den vandafvisende overflade og åndbare materialer holder dine fødder tørre og komfortable, selv under udfordrende forhold.

Med en skridsikker sål der giver fet remragende greb på glatte overflader. Du kan derfor føle dig tryg og stabil, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

Thess-skoen er designet til at give optimal støtte og komfort til dine fødder. Selv under lange vandreture eller stående aktiviteter, så du kan nyde naturen uden ubehag.

Udover deres imponerende ydeevne og funktionalitet er Green Comfort Dame Sko Track n’ Trail Thess også en stilfuld tilføjelse til enhver udendørs garderobe. Det moderne og feminine design gør det nemt at kombinere disse sko med dit favorittøj, uanset om du er på vandretur i skoven eller slentrer rundt i byen.

Investér i denne Dame Sko og oplev den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed i et par sko. Uanset om du er en eventyrlysten vandringsentusiast eller bare elsker at udforske naturen, vil Thess-skoen være din pålidelige partner på enhver tur. Gør dig klar til at erobre naturen med stil og selvtillid med disse sporty damesko fra Green Comfort.

Varenummer 231001Q62 Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login