Grønnistret strikhandske i 70% nylon/30% bomuld

kr. 8,91 inkl. moms
kr. 7,13 ekskl. moms

Pris pr. par

Leveres kun i str. 10

Grønnistret strikhandske i 70% nylon/30% bomuld uden dotter.

Handsken har mange anvendelsesmuligheder.

  • 70% nylon og 30% Bomuld
  • Lycra / elastik krave
  • Pr. enhed 12 par / Pr. karton 240 par

Godkendelser: Godkendt iht. EN 420

Strikhandsker er arbejdshandsker, der er designet til at beskytte hænderne mod stød, slid og skrammer i det daglige arbejde. Disse handsker er lavet af strikket materialer som bomuld, nylon, spandex eller polyester, der giver en god holdbarhed og åndbarhed.

Grønnistret strikhandske i 70% nylon/30% bomuld er velegnede til brug indenfor mange forskellige erhverv, herunder montage, pakkning, håndtering af lettere materialer og generelt arbejde.

Strikhandsker kan også have ekstra egenskaber, såsom en skridsikker overflade pga. dupper på håndfladen  og fingrene, der giver et bedre greb på materialer.

Strikhandsker kommer i forskellige størrelser og farver, så du kan finde en der passer til dine hænder og arbejdsbehov. De er også lette og komfortable at bære, så du kan arbejde sikkert og effektivt i længere tid.

Nogle stofhandsker er særligt velegnede til brug som inderhandske.

Det er vigtigt at vælge de rigtige strikhandsker til dit arbejde, da der er forskellige niveauer af beskyttelse og forskellige typer af materialer. De skal passe godt og have en god pasform, så de ikke glider af eller hindrer dine bevægelser.

Varenummer 6432 Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

5709168023757

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login