Honeywell Sync Wireless Høreværn

kr. 1.710,63 inkl. moms
kr. 1.368,50 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Med Honeywell Sync Wireless Høreværn kan du tilslutte dig trådløst, besvare opkald og afspille musik eller lydbøger fra din mobiltelefon samtidig med du udfører dit arbejde. Høreværnet har en Robust bommikrofon med vindbeskytter der giver tydelig tale i miljøer hvor der er kraftig støj.

Honeywell Sync Wireless Høreværn er i et bekvemt og brugervenligt design.

  • Høreværn med bluetooth
  • Bommikrofon, som forbedrer lyden ved kommunikation
  • Nemt at håndtere
  • SNR: 32
  • Med litium batteri
  • Pr. enhed 1 stk. Pr karton 5 stk.

Godkendelse: EN 352

Brug af Høreværn er vigtigt i forhold til at beskytte hørelsen hvor støjniveauet kan være højt og vedvarende. Langvarig eksponering for høje niveauer af støj kan føre til permanent høretab og andre sundhedsmæssige problemer, såsom tinnitus.

Høreværn er designet til at reducere støjniveauet, der når øret, og beskytte mod skadelige støjskader. Der findes en række forskellige typer af høreværn, herunder ørepropper, kophøreværn og høreværn med DAB/FM og Bluetooth, hvor tilslutning af Mobiltelefonen gør at telefonen kan høres og betjenes via høreværnet. Ørepropper er små, bløde og lette at bære. De kan indsættes direkte i øregangen og er ideelle til kortvarig brug. Høreværn med hovedbøjle er mere alsidige og kan justeres for at passe til forskellige hovedstørrelser.

Et høreværn skal ikke dæmpe mest muligt. Det skal dæmpe tilstrækkeligt. Dæmpning til et niveau på 75–80 dB (A) vil give brugeren mulighed for at kommunikere med omgivelserne og at høre advarselssignaler.

Det er vigtigt at vælge det rigtige høreværn til den pågælden situation for at beskytte ørerne effektivt.

EAN-nummer

7312550345108

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login