Husqvarna Air Cleaner A 1000

Tilbud

Original price was: kr. 13.562,50.Current price is: kr. 11.243,75. inkl. moms
kr. 8.995,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Husqvarna Air Cleaner A 1000 er en miljøboks der effektivt renser luften for byggestøv og farlige partikler på byggepladsen.

En A 1000 er en af markedets førende luftrensere, der er godkendt både som almindelig luftrenser og som negativ luftrenser. Takket være et højeffektivt filtersystem og gennemtænkt design, der passer til HEPA H13 filtre med en effektivitet på 99.99% ved 0.3 m3/t, sikrer A 1000 overlegen luftkvalitet, uanset om der arbejdes i beton-, sand- eller gipsstøv. Luftrenseren er yderst støjsvag og udstyret med et robust, kompakt kabinet, hvor luftgennemstrømningen kan indstilles til to hastigheder. Luften ledes ud ad siden på luftrenseren. Ved eftermontering af afgangsslange, kan luften eks. ledes ud af rummet. Derudover er den udstyret med to advarselslys, der giver brugeren besked, hvis filtrene tilstoppes eller lækker.

Husqvarna Air Cleaner A 1000

Er kendetegnet ved høj effektivitet og driftssikkerhed, nem rengøring og nemt filterskift og lav vægt. Opgaver som etablering af undertryk og luftrensning ved asbestsanering, er blevet løst overalt i Skandinavien med en miljøboks.

Miljøbokse kan anvendes til mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks. i produktionslokaler, ved brandskader, asbestsanering og nedbrydning m.v.

Ved opgaver i forbindelse med slibning og fræsning i beton, vil opsætning af denne miljøboks give et bedre arbejdsmiljø og samtidig minimere slutrengøringen.

Miljøbokse renser effektivt luften for asbestfibre, kvarts, radon, bygge- og slibestøv, bakterier og pollen, røg, sod m.v. Miljøboksene er monteret med højeffektivt DOP-testet HEPA filter med en udskilningsgrad på over 99,99% af partikler ned til 0,3 µ.

Kapacitet ca. 1.000 m³ pr. time.

Udvendige mål: Længde 40 cm. – Højde 44 cm. – Bredde 44 cm.

Vægt 18 kg.

Forfilter 590 43 00-01  og Hepa-filter 590 46 08-01 passer i maskinen.

Datablad: Husqvarna A 1000

Brugervejledning

Illustreret Reservedelsliste

Husqvarnas luftrensere i A-Line-serien omfatter en række af markedets mest avancerede og alsidige transportable luftrensere.

De er testet og certificeret til brug som både HEPA-luftrensere og såkaldte “negative luftrensere”, og de er derfor det ideelle supplement til andet udstyr til støv- og slamhåndtering, samtidig med at de egner sig til andre anvendelser, hvor høj luftkvalitet er afgørende.

Husqvarna luftrensere i A-Line-serien forbedrer arbejdssikkerheden og gør det lettere at leve op til gældende krav på arbejdsmiljøområdet. Maskinerne har et kompakt design og er derfor nemme at transportere og flytte rundt på.

Totrins luftfiltrering
Et forfilter af plisseret polyester opfanger de større støvfraktioner, inden luften sendes ind i det individuelt testede HEPA H13-filter, der sikrer en filtreringseffektivitet på 99,99 % ved 0,3 μm.

Støjsvag og effektiv drift
Den kraftige og ekstremt støjsvage motor med to hastigheder kan levere flere tusinde kubikmeter ren luft hver time hele dagen igennem.

Fremragende mobilitet
Den lave vægt, det kompakte design, de låsbare drejehjul og transporthåndtagene gør transporten helt uproblematisk.

Husqvarna Air Cleaner A 1000 – Mere sikker håndtering af tørt støv, luftbårne partikler

Støv og slam er resultaterne af skæring, boring, slibning, slyngrensning og nedrivning af beton, mursten og andre hårde byggematerialer. Støvet indeholder krystallinsk siliciumdioxid, som kan være farligt, når meget små (respirable) partikler indåndes.

Vores udvalg af udstyr tilbyder en problemfri løsning til effektiv håndtering af støv og slam, mens vores støvsugere til slyngrensning giver et rent og støvfrit arbejdssted. Få det, du skal bruge for at overholde regler og bestemmelser – sikrere og nemmere, uden at gå på kompromis med din produktivitet.

I tidligere tider blev der brugt mange forskellige giftige ting i f.eks. byggematerialer, malinger og kondensatorer mv. som i dag  er blevet forbudt. Så hvis man arbejder med f.eks. nedbrydning af  gamle byggematerialer er det meget vigtigt for ens egen sundhed at man benytter en Miljøboks.

Mange af de stoffer der blev benyttet tidligere er kendt for at være giftige og kan påvirke lunger, nervesystem, immunsystem, hormonbalancen og forplantningsevnen hos både mennesker og dyr.

Langvarig eksponering for eksempelvis og Asbest kan føre til alvorlige sundhedsproblemer som bl.a. kræft mv.

Udover brug af Miljøboks er det også vigtigt man som håndværker er udstyret med alle de korrekte værnemidler. Det være sig åndedrætsværn, dragter, handsker og ikke mindst støvler.

EAN-nummer

7391736405911

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login