Husqvarna Hepa Filter til Air Cleaner A2000

Tilbud

Original price was: kr. 3.593,75.Current price is: kr. 3.362,50. inkl. moms
kr. 2.690,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Husqvarna Hepa Filter til Air Cleaner A2000.

Et filter der passer i miljøboksen Husqvarna Air Cleaner A 2000. Boksen der effektivt renser luften for byggestøv og farlige partikler på bl.a. byggepladsen.

High Efficiency Particulate Air-filter

Også kaldet HEPA-filter, er en type luftfilter, der bruges til at fjerne små partikler fra luften. Det er designet til at fange og holde fast i mikroskopiske partikler som støv, pollen, dyrehår, skimmel, bakterier og andre allergener.

Et HEPA-filter fungerer ved at anvende en kombination af mekaniske og elektrostatiske metoder. Det har en tæt vævsstruktur, der tillader luften at strømme igennem, men samtidig fanger og holder fast i partiklerne. Den høje effektivitet af filteret betyder, at det kan fjerne op til 99,97% af partikler med en størrelse på 0,3 mikrometer eller større.

Ved at bruge et HEPA-filter i en luftrenser kan man forbedre luftkvaliteten betydeligt.

Det er vigtigt at bemærke, at et HEPA-filter kræver regelmæssig vedligeholdelse, herunder udskiftning af filteret efter behov. Dette sikrer, at det fortsætter med at fungere optimalt og bevare dets høje filtreringseffektivitet.

En A 2000 er en af markedets førende luftrensere, der er godkendt både som almindelig luftrenser og som negativ luftrenser. Takket være et højeffektivt filtersystem og gennemtænkt design, der passer til HEPA H13 filtre med en effektivitet på 99.99% ved 0.3 m3/t, sikrer A 2000 overlegen luftkvalitet, uanset om der arbejdes i beton-, sand- eller gipsstøv. Luftrenseren er yderst støjsvag og udstyret med et robust, kompakt kabinet, hvor luftgennemstrømningen kan indstilles til to hastigheder. Luften ledes ud ad siden på luftrenseren. Ved eftermontering af afgangsslange, kan luften eks. ledes ud af rummet. Derudover er den udstyret med to advarselslys, der giver brugeren besked, hvis filtrene tilstoppes eller lækker.

Miljøbokse renser effektivt luften for asbestfibre, kvarts, radon, bygge- og slibestøv, bakterier og pollen, røg, sod m.v. Miljøboksene er monteret med højeffektivt DOP-testet HEPA filter med en udskilningsgrad på over 99,99% af partikler ned til 0,3 µ.

Kapacitet ca. 2.000 m³ pr. time.

Illustreret Reservedelsliste

Husqvarna Air Cleaner A 2000

HEPA filter A2000 – Datablad.

Husqvarna Hepa Filter til Air Cleaner A2000 – Mere sikker håndtering af tørt støv og luftbårne partikler

Støv og slam er resultaterne af skæring, boring, slibning, slyngrensning og nedrivning af beton, mursten og andre hårde byggematerialer. Støvet indeholder krystallinsk siliciumdioxid, som kan være farligt, når meget små (respirable) partikler indåndes.

Vores udvalg af udstyr tilbyder en problemfri løsning til effektiv håndtering af støv og slam, mens vores støvsugere til slyngrensning giver et rent og støvfrit arbejdssted. Få det, du skal bruge for at overholde regler og bestemmelser – sikrere og nemmere, uden at gå på kompromis med din produktivitet.

I tidligere tider blev der brugt mange forskellige giftige ting i f.eks. byggematerialer, malinger og kondensatorer mv. som i dag  er blevet forbudt. Så hvis man arbejder med f.eks. nedbrydning af  gamle byggematerialer er det meget vigtigt for ens egen sundhed at man benytter en Miljøboks.

Mange af de stoffer der blev benyttet tidligere er kendt for at være giftige og kan påvirke lunger, nervesystem, immunsystem, hormonbalancen og forplantningsevnen hos både mennesker og dyr.

Langvarig eksponering for eksempelvis og Asbest kan føre til alvorlige sundhedsproblemer som bl.a. kræft mv.

Udover brug af Miljøboks er det også vigtigt man som håndværker er udstyret med alle de korrekte værnemidler. Det være sig åndedrætsværn, dragter, handsker og ikke mindst støvler.

Varenummer 590 42 77-01 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

7391736346405

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login