Hvid Sikkerhedssandal Euro-Dan Dynamic ESD

Tilbud

kr. 902,00kr. 1.011,00 inkl. moms
kr. 721,60 ekskl. moms

Pris pr. par

Hvid Sikkerhedssandal Euro-Dan Dynamic ESD er en fodformet sikkerhedssko i microfiber med velcro, ankelpolstring, perforering og stål-tåkappe.

Skoen har en ESD indlægssål i Memory Foam, som er antibakteriel og svedabsorberende og kan vaskes ved 30°.

Velegnet til brug i Bl. a. fødevareindustrien.

Sikkerhedsskoen har endvidere en Double Density PU-sål er varmebestandig op til 150°C og er olie- og benzinresistent, med Euro-Dan® Shock Absorber.

Vidde 12

Godkendelse: EN ISO 20345:2011 S1+C+SRC

Hvid Sikkerhedssandal Euro-Dan Dynamic ESD

En Sikkerhedssandal der er designet til at beskytte fødderne samtidig med er de ideelle til arbejdspladser, hvor det er nødvendigt med beskyttelse af fødderne, men hvor det også er vigtigt at have åbent fodtøj på grund af varme eller luftcirkulation.

Sikkerhedssandaler er udstyret med tåhætter, der beskytter tæerne mod at blive klemt og stød fra faldende genstande. Nogle typer af sikkerhedssandaler har også sømværn, der beskytter mod gennemtrængning af skarpe genstande eller spidse objekter. De kan også have andre funktioner, såsom anti-skrid.

Sikkerhedssandaler er ideelle til arbejdsmiljøer, hvor det er vigtigt at have åben fodbeklædning, men hvor det stadig er nødvendigt at beskytte fødderne mod risici. De er også gode til arbejdsmiljøer, hvor der er risiko for at blive udsat for varme eller fugt, da de giver en bedre luftcirkulation end traditionelle arbejdssko.

Det er vigtigt at vælge sikkerhedssandaler, der passer til arbejdsmiljøet og opfylder de krav, der er fastsat af arbejdspladsen. Sikkerhedssandaler skal også være korrekt vedligeholdt og erstattet, når de er slidte eller beskadigede for at sikre, at de fortsat beskytter fødderne effektivt.

Størrelse

, , , , , , , , , , , , ,

EAN-nummer

5703374464083

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login