Kondensskraber 420 mm

kr. 258,69 inkl. moms
kr. 206,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Kondensskraber 420 mm med vandgennemløb. Fejerskov Sikkerhedsudstyr har professionel kondensskrabere fra FBK.

Skraberen har indvendig gevind, er varmebestandig til 120° og Brugstemperatur 100°.

Kondensskraberen der er Fødevaregodkendt har et hygiejnisk design, er let at rengøre, ingen skjulte hjørner og fleksibelt gummi.

Skraberen er designet til både flade og kurvede overflader.

Denne kondensskraber er designet til effektiv fjernelse af kondens fra lofter og rør i produktionslokale. Der er ikke behov for at stoppe produktionen imens kondensen fjernes, da kondensvandet bliver ledt sikkert væk ud på gulvet via skaftet der har vandgennemløb eller via en påmonteret flaske.

Kondensskraber 420 mm patenterede system giver følgende fordele: Du kan bruge udstyret under og efter produktion

4 stk. pr. karton.

Overensstemmelses erklæring

PHB Certifikat

Når der bliver produceret fødevarer i en virksomhed eller bliver lavet mad i f.eks. et institutionskøkken eller et andet professionelt køkken, er det vigtigt at overholde ​visse hygiejneforhold, ​​så fødevarerne/maden ikke gør forbrugere, kunder eller gæster syge.

Fødevarevirksomheden har ansvaret for fødevaresikkerheden af virksomhedens fødevarer. Det er virksomhedens ansvar at sikre, at der ikke er nogen sundhedsmæssig risiko for forbrugerne ved at bruge eller spise fødevarerne/maden.

Kravene til fødevaresikkerhed er mere krævende end nogensinde, og vigtigheden af at have de rigtige rengøringsrekvisitter ved hånden stor.

Varenummer 28420 Kategorier , , , , , Mærke

EAN-nummer

5704161516893

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login