Langskaftet Spandebørste med kombinations børster

kr. 114,94 inkl. moms
kr. 91,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Langskaftet Spandebørste med kombinations børster ( dvs. børsten fortil har stive børster og resten er bløde filamenter ). Vaskebørsten måler 41,00 cm. i længden og 5,5 cm. i bredden og har 5,0 cm. børstehøjde. Børsten er i Polyester PBT 0,20 / 0,50 fra Fyens Børste & Kostefabrik.

Denne brede vaskebørste har et langt skaft der gør at den er ideel til nem og effektiv daglig rengøring og fjernelse af snavs fra maskiner, produktionlinjer, store spande og kar mv. Det ekstra lange skaft gør at rengøringen af f.eks. indvendige hjørner eller andre besværlige områder, bliver meget nemmere og sikrer et effektivt rengøringsresultat.

Det lange skaft kombineret med de stive børster forrest på børsten, gør at rengøringen bliver meget effektiv.

Børsten er varmebestandig til 13º C.

Langskaftet Spandebørste med kombinations børster er et Professionelt dansk rengørings produkt til brug i blandt andet fødevare- og levnedsmiddelindustrien og mange virksomheder.

Der er 10 stk. pr. karton.

Overensstemmelses erklæring

PHB Certifikat

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Rengøringsartikler er med til at hjælpe med at rengøre gulve, vægge samt overflader i baderum, køkkener m.v. Det kan være at du mangler en kost på jobbet eller i privaten. Vi har et stort udvalg af koste, både gade-/ fejekoste, små børster, håndkoste og gulvskrubber, rengøringsmidler og klude.

EAN-nummer

5704161504395

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login