Langskaftet Spandebørste med medium hårhed

kr. 114,94 inkl. moms
kr. 91,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Langskaftet Spandebørste med medium hårhed og med 50 mm. børstehøjde i Polyester PBT 0,30 fra Fyens Børste & Kostefabrik.

Denne vaskebørste har et langt skaft der måler 41,00 cm. i længden og 5,5 cm. i bredden. Den er ideel til nem og effektiv daglig rengøring og fjernelse af snavs fra maskiner, produktionlinjer, store spande og kar mv. Det ekstra lange skaft gør at rengøringen af f.eks. indvendige hjørner eller andre besværlige områder, bliver meget nemmere og sikrer et effektivt rengøringsresultat.

Børsten er varmebestandig til 134º C.

Langskaftet Spandebørste med medium hårhed er et Professionelt dansk rengørings produkt til brug i blandt andet fødevare- og levnedsmiddelindustrien og mange virksomheder.

Der er 10 stk. pr. karton.

Overensstemmelses erklæring

PHB Certifikat

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Rengøringsartikler er med til at hjælpe med at rengøre gulve, vægge samt overflader i baderum, køkkener m.v. Det kan være at du mangler en kost på jobbet eller i privaten. Vi har et stort udvalg af koste, både gade-/ fejekoste, små børster, håndkoste og gulvskrubber, rengøringsmidler og klude.

EAN-nummer

5704161001962

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login