62 28 10 15

Kundeservice

Åbningstid:​

Man-Tors: 8-16 & Fre 8-14

Få gratis fragt

Køb for over 800,00 Ekskl. moms

3M Maske 4255+ mod organiske dampe/støv A2P3 D

DKK 210,00 Ekskl. moms

Pris pr. stk.

  • Effektiv og komfortabel beskyttelse mod en række forskellige skadelige dampe og partikler
  • Forbedrede ventiler er med til at reducere modstanden ved udånding for at lette vejrtrækningen
  • Let og velafbalanceret design
  • Indbyggede filtre betyder, at det er klar til brug og vedligeholdelsesfri
  • Blød og tætsiddende ansigtstætning fremstillet af tekstureret, ikke-allergent materiale
  • Justerbart hovedbånd og nakkestropper, der er nemme at fastgøre
  • Centralt placeret udåndingsventil, der er med til at reducere ophobning af varme og fugt under forhold med høj temperatur og luftfugtighed
  • Fås i fire forskellige modeller
  • Indeholder en genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport

3M™ vedligeholdelsesfri halvmaske i 4000+-serien er en unik serie af enkle filtrerende åndedrætsværn med indbyggede filtre, der er klar til brug. Forbedrede ventiler er med til at reducere modstanden ved udånding, og den bløde tætsiddende, teksturerede ansigtstætning indeholder ikke silikone. Indeholder en genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport.

Få effektiv og fuld åndedrætsbeskyttelse, der er klar til brug, med 3M™ vedligeholdelsesfri halvmaske i 4000+-serien. Forbedrede ventiler er med til at reducere modstanden ved udånding for at lette vejrtrækningen. Vores åndedrætsværn har en tekstureret ansigtstætning, der er blød, latexfri og silikonefri, og det beskytter dig mod en lang række skadelige gasser, dampe og partikler. Det lette og afbalancerede design har en centralt placeret udåndingsventil, der er med til at reducere ophobning af varme og fugt, så det føles behageligt selv under forhold med høj temperatur og luftfugtighed. De indbyggede filtre er vedligeholdelsesfri. Du skal bare bruge dem, indtil din procedure for udskiftning angiver, at der er behov for udskiftning, eller at filtrene er fyldte, hvorefter du kan bortskaffe hele masken. Det justerbare hovedbånd passer til en lang række forskellige hovedformer og -størrelser, og nakkestropperne er nemme at fastgøre. Lavprofildesignet blokerer ikke dit udsyn til siderne, og de to store kulfiltre giver lav åndingsmodstand. Fås i fire forskellige modeller. Indeholder en genlukkelig pose til hygiejnisk opbevaring og transport. *Modstand ved udånding for 3M™ 4000+ er reduceret med over 30% ved spidsværdi for udåndingsflow på 120 l/min og over 35% for 160 l/min sammenlignet med 3M™ 4000-serien. Resultaterne er målt af 3M i 2017 under laboratorieforhold. De viste niveauer for åndedræt er eksempler.

Datablad:

3M™ Reusable Half Mask 4000+ Series Datasheet  (PDF, 74.6KB)

Information om åndedrætsværn

Varenummer 114255 Kategorier , Mærke