Miljøboks W 5000 L galvaniseret

kr. 13.187,50 inkl. moms
kr. 10.550,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

En miljøboks er en luftrenser, der effektivt gør at du slipper af med bl.a. byggestøvet på byggepladsen.

Miljøboks W 5000 L galvaniseret 32 x 32 x 50 cm. er kendetegnet ved høj effektivitet og driftssikkerhed, nem rengøring og nemt filterskift og lav vægt.

Opgave som etablering af undertryk og luftrensning ved asbestsanering, er blevet løst overalt i Skandinavien med en miljøboks.

Miljøbokse kan anvendes til mange forskellige arbejdsopgaver som f.eks. i produktionslokaler, ved brandskader, asbestsanering og nedbrydning m.v.

Ved opgaver i forbindelse med slibning og fræsning i beton, vil opsætning af denne miljøboks give et bedre arbejdsmiljø og samtidig minimere slutrengøringen.

Miljøbokse renser effektivt luften for asbestfibre, kvarts, radon, PCB, bygge- og slibestøv, bakterier og pollen, røg, sod m.v. Miljøboksene er monteret med højeffektivt DOP-testet HEPA filter med en udskilningsgrad på over 99,99% af partikler ned til 0,3 µ.

Miljøboks W 5000 L galvaniseret har et praktisk bærehåndtag, kontakt med effektregulator, el-kabel og stik.

Kapacitet ca. 850-950m³ pr. time.

Datablad:

  1. 370700_PI.pdf (.pdf708.3 KB)

I tidligere tider blev der brugt mange forskellige giftige ting i f.eks. byggematerialer, malinger og kondensatorer mv. som i dag  er blevet forbudt. Så hvis man arbejder med f.eks. nedbrydning af  gamle byggematerialer er det meget vigtigt for ens egen sundhed at man benytter en Miljøboks.

Mange af de stoffer der blev benyttet tidligere er kendt for at være giftige og kan påvirke lunger, nervesystem, immunsystem, hormonbalancen og forplantningsevnen hos både mennesker og dyr.

Langvarig eksponering for eksempelis PCB og Asbest kan føre til alvorlige sundhedsproblemer som bl.a. kræft mv.

Udover brug af Miljøboks er det også vigtigt man som håndværker er udstyret med alle de korrekte værnemidler. Det være sig åndedrætsværn, dragter, handsker og ikke mindst støvler.

EAN-nummer

5706461237898

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login