Plum Plutect Dual 100 ml tube

kr. 52,25 inkl. moms
kr. 41,80 ekskl. moms

Pris pr. tube.

Plum Plutect Dual 100 ml tube

Hudplejecreme med beskyttende effekt. Indeholder 25% fedt og er uden parfume. Dermatologisk testet og Svanemærket.

Det er en god idé at benytte  hudplejecreme hver dag, efter arbejde og også gerne i løbet af dagen. På tidspunkter, hvor huden har fred til at absorbere og genoprette fugt- og fedtbalancen.

Velegnet til håndværkere, autoværksteder og produktionsvirksomheder. Anvendes før og under arbejde med såvel vand- som oliebaserede stoffer. Til pleje af normal og tør hud.

Ved at anvende hudplejecreme, hjælper du din hud med at opretholde den naturlige barrierefunktion, som beskytter huden mod udtørring samt letter rengøring af huden. Beskytter og styrker hudens modstandsdygtighed overfor de mange daglige belastninger.

Brugsanvisning for Plum Plutect Dual 100 ml tube hudplejecreme:

Anvendes på ren og tør hud. Kan anvendes dagligt, både på hænder og krop. Det er en god idé at benytte hudplejecreme hver dag efter arbejde og også gerne i løbet af dagen på tidspunkter, hvor huden har fred til at absorbere og genoprette fugt- og fedtbalancen.

Plum hudplejecreme til pleje af hænder, der er udsat for hyppig håndvask og til genopbygning af meget tør, irriteret og sart/følsom hud.

Kosmetikprodukt. Produktet hører under kosmetikforordningen (EF) Nr. 1223/2009 og er sikkerhedsvurderet.

Opbevares ved 0-30°C.

Produktblad

Sikkerhedsdatablad

18 stk. pr. karton.

Varenummer 2541 Kategorier , , , Mærke

EAN-nummer

5701684254110

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login