PrimeSource Engangshandske Sensitiv Sort Nitril

kr. 125,00 inkl. moms
kr. 100,00 ekskl. moms

Pris pr. æske

PrimeSource Engangshandske Sensitiv Sort Nitril  er en engangshandske med mønster på fingerspidserne.

Handsken er tynd og smidig med mønster på fingerspidserne, hvilket giver et godt greb og en god fingerføling. Handsken er fødevaregodkendt.

Handsken er pudderfri – AQL 1,5. Kat III 0,065 mm.

Der er 150 stk. pr. æske. i str. S-XL og 135 stk. pr. æske i str. 2XL

Godkendelse: EN 420

En PrimeSource Engangshandske Sensitiv Sort Nitril er en vigtig del af beskyttelsesudstyret. Handsken kan netop hjælpe med god håndhygiejne samt hjælpe med at forhindre skader på hænderne.

Engangshandsker er særligt nyttige i mange erhverv hvor det er vigtigt at opretholde høje hygiejne standarder, samt hvor det er vigtigt at beskytte hænderne mod vand, rengøringsmidler, farlige kemikalier, bakterier m.v. Eller i levnedsmiddelindustrien hvor det er vigtigt at kontakt med fødevarerne foregår med sterile og fødevaregodkendte engangshandsker.

For at sikre en korrekt brug af engangshandsker, skal man sørge for at vælge den rigtige størrelse og type handsker, der passer til den pågældende opgave. Handskerne skal også skiftes regelmæssigt og smides væk efter brug for at opretholde god hygiejne.

Hvilken type handske der skal bruge, afhænger af netop den opgave der skal udføres. Hvad kommer hænderne i berøring af og med.

Varenummer 304563 Kategorier , Mærke

EAN-nummer

5706461349805

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login