Rock Dynamo Plus kort visir til Sikkerhedshjelm

kr. 318,75 inkl. moms
kr. 255,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Rock Dynamo Plus kort visir til Sikkerhedshjelm

  • Visir i klar polykarbonat
  • Til montering på Rock Dynamo Sikkerhedshjelm
  • Slagfast
  • Påmonteres med plastik skruer der medfølger

En Rock Dynamo Plus Sikkerhedshjelm er en vigtig del af det personlige beskyttelsesudstyr på arbejdspladsen. Den hjælper med at beskytte hovedet mod slag og stød, og kan reducere risikoen for alvorlige hovedskader og død. Bruger du Rock Dynamo Plus kort visir til Sikkerhedshjelm også er øjnene også beskyttet mod stænk og støv mv.

De fleste sikkerhedshjelme har en levetid på 3 – 5 år fra produktionsdatoen. På indersiden af hjelmen sidder et stempel, der viser det. Det er vigtigt, at man ikke sætter klistermærker eller skriver med en tuschpen på en sikkerhedshjelm. Dette kan nemlig være med til at nedbryde og forringe holdbarheden på det materiale, som hjelmen er lavet af.

Medarbejdere, der ikke bærer sikkerhedshjelme på arbejdspladser, hvor det er påkrævet, er udsat for at blive udsat for alvorlige skader, og arbejdsgivere kan blive pålagt bøder og straffe, hvis de ikke sørger for, at sikkerhedsudstyr bliver brugt på arbejdspladsen.

Det er også vigtigt at huske på, at sikkerhedshjelme ikke altid er tilstrækkelige til at beskytte mod alle former for hovedskade. Medarbejdere skal også være opmærksomme på andre potentielle farer på arbejdspladsen og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig selv.

EAN-nummer

8056151891891

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login