Sikkerhedsbrille Thor Panorama

kr. 17,64 inkl. moms
kr. 14,11 ekskl. moms

Pris pr. stk.

 

Sikkerhedsbrille Thor Panorama i Gennemsigtigt PVC er med klar linse i polycarbonat, resistent overfor olie og fugt, overdækkede støv- og ventilationshuller.

En praktisk brille der beskytter dig ved risiko for øjenskader.

  • Klar linse af polykarbonat
  • Ressistent overfor olie og fugt
  • Overdækkede støv indirekte ventilations huller
  • Justerbar rem til personlig tilpasning
  • Pr. enhed 20 Par. Pr karton 200 par

Godkendelse: En 166

Sikkerhedsbrille Thor Panorama bruges til at beskytte mod skade eller øjenirritation. De beskytter øjnene mod støv, kemikalier eller andre farlige stoffer. Sikkerhedsbrillen er lavet af polycarbonat og ressistent overfor olie og fugt.

Bør rengøres med et mildt rengøringsmiddel, 1% opløsning, og tørres med en blød klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler. Da det kan skade linsen.

Sikkerhedsbriller er den mest almindelige type øjenværn, og de kan bruges i en bred vifte af arbejdssituationer, herunder byggeri, metalbearbejdning og laboratoriearbejde og i mange andre erhverv. Ansigtsvisirer samt hjelme med visir bruges ofte i situationer, hvor der er risiko for splinter, skarpe genstande eller kemikalier, der kan sprøjte op i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige øjenværn til den pågældende situation for at beskytte øjnene effektivt. Det er også vigtigt at sørge for at vedligeholde og erstatte øjenværnet regelmæssigt for at sikre, at det fungerer korrekt.

EAN-nummer

5709168900164

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login