Sikkerhedsbrille Thor Reflector

kr. 56,74 inkl. moms
kr. 45,39 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Sikkerhedsbrille Thor Reflector er en brille med spejlrefleks polycarbonat linse samt uv beskyttelse 400nm.

En Let og komfortabel brille. Linserne har antirids belægning der beskytter mod ridser og derved sikrer længere levetid.

  • Spejlrefleks polycarbonat linse
  • Let vægt og komfortable
  • Linserne har antirids belægning der sikrer længere levetid
  • Med uv beskyttelse 400nm.
  • Pr. enhed 12 par. Pr. karton 300 par

Godkendelse: En 166 En 172

Sikkerhedsbrille Thor Reflector bruges til at beskytte mod skade eller øjenirritation. De beskytter øjnene mod støv, kemikalier eller andre farlige stoffer. Sikkerhedsbrillen er lavet af spejlrefleks polycarbonat og har UV-beskyttelse samt anti ridsbelægning.

Bør rengøres med et mildt rengøringsmiddel, 1% opløsning, og tørres med en blød klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler. Da det kan skade linsen.

Sikkerhedsbriller er den mest almindelige type øjenværn, og de kan bruges i en bred vifte af arbejdssituationer, herunder byggeri, metalbearbejdning og laboratoriearbejde og i mange andre erhverv. Ansigtsvisirer samt hjelme med visir bruges ofte i situationer, hvor der er risiko for splinter, skarpe genstande eller kemikalier, der kan sprøjte op i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige øjenværn til den pågældende situation for at beskytte øjnene effektivt. Det er også vigtigt at sørge for at vedligeholde og erstatte øjenværnet regelmæssigt for at sikre, at det fungerer korrekt.

EAN-nummer

5709168900201

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login