Sikkerhedsbrille Thor Sporty Clear

kr. 42,40 inkl. moms
kr. 33,92 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Sikkerhedsbrille Thor Sporty Clear er en sikkerhedsbrille med ridsefast polycarbonat linse, letvægt. Med 5 trins vinkling af brillestang, med uv beskyttelse 400 nm.

  • Ridsefast polycarbonat linse
  • Letvægt
  • Med 5 trins vinkling af brillestang
  • Med uv beskyttelse 400 nm.
  • Bløde side arme
  • Pr. enhed 12 par. Pr. karton 300 par

Godkendelse: En 166

Sikkerhedsbrille Thor Sporty Clear bruges til at beskytte mod skade eller øjenirritation. De beskytter øjnene mod støv, kemikalier eller andre farlige stoffer. Sikkerhedsbrillen er lavet af  polycarbonat og har UV-beskyttelse samt 5 trins vinkling af brillestangen.

Bør rengøres med et mildt rengøringsmiddel, 1% opløsning, og tørres med en blød klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler. Da det kan skade linsen.

Sikkerhedsbriller er den mest almindelige type øjenværn, og de kan bruges i en bred vifte af arbejdssituationer, herunder byggeri, metalbearbejdning og laboratoriearbejde og i mange andre erhverv. Ansigtsvisirer samt hjelme med visir bruges ofte i situationer, hvor der er risiko for splinter, skarpe genstande eller kemikalier, der kan sprøjte op i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge det helt rigtige øjenværn til den pågældende situation for at beskytte øjnene effektivt. Det er også vigtigt at sørge for at vedligeholde og erstatte øjenværnet regelmæssigt for at sikre, at det fungerer korrekt.

Varenummer 821018 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

5709168900218

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login