Sikkerhedsbrille Uvex Goggle 9301105 PC

kr. 218,75 inkl. moms
kr. 175,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Sikkerhedsbrille Uvex Goggle 9301105 PC er en komfortabel sikkerhedsbrille med bredt udsyn og mulighed for at bruge personlige briller indenunder.

Brillen har en ventileret PC linse med anti-dug behandling på indersiden.

Sikkerhedsbrillen har også antirids og kemikalie bestandig belægning på ydersiden.

Brillen er optimalt egnet til brug sammen med åndedrætsværn.

Godkendelse: EN 166.

Datablad

Information om øjenværn

Sikkerhedsbrille Uvex Goggle 9301105 PC bruges til at beskytte mod skade eller øjenirritation. Brillen beskytter øjnene mod støv, kemikalier eller andre farlige stoffer når du arbejder. Der kan benyttes egne briller samtig, da disse nemt kan være under sikkerhedsbrillen.

Bør rengøres med et mildt rengøringsmiddel, 1% opløsning, og tørres med en blød klud. Brug ikke slibende rengøringsmidler. Da det kan skade linsen.

Sikkerhedsbriller er den mest almindelige type øjenværn, og de kan bruges i en bred vifte af arbejdssituationer, herunder byggeri, metalbearbejdning og laboratoriearbejde og i mange andre erhverv. Ansigtsvisirer samt hjelme med visir bruges ofte i situationer, hvor der er risiko for splinter, skarpe genstande eller kemikalier, der kan sprøjte op i ansigtet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige øjenværn til den pågældende situation for at beskytte øjnene effektivt. Det er også vigtigt at sørge for at vedligeholde og erstatte øjenværnet regelmæssigt for at sikre, at det fungerer korrekt.

EAN-nummer

4031101067742

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login