Sikkerhedsgummistøvle Dunlop Devon S5

kr. 343,75 inkl. moms
kr. 275,00 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sikkerhedsgummistøvle Dunlop Devon S5 Praktisk og funktionel PVC støvle med tåværn og sømværn. God stødabsorbering.

Resistent overfor mineraler, animalske og vegetabilske olier og fedtstoffer, forskellige desinfektionsmidler og kemikalier.

Velegnet til brug i land- og skovbrug, fiskeri, den sort industri samt byggeri og håndværk.

Sørg for at beskytte dine fødder mod farer på arbejdspladsen med en god gummistøvle med sikkerhed. Vores støvler er designet til at modstå de hårde forhold som du står overfor på din arbejdsplads. De er lavet af holdbare materialer, der gør dem vandtætte og slidstærke og ikke mindst resistente overfor olier, fedtstoffer samt kemikalier mv.

Sikkerhedsgummistøvler er et vigtigt stykke personligt beskyttelsesudstyr (PPE) for mange mennesker, især dem der arbejder i farlige miljøer. Disse støvler er designet til at beskytte fødderne mod skader som følge af faldende materialer, klemning, stød, skrid og andre farer på arbejdspladsen.

Gummistøvler med sikkerhed er normalt lavet af gummi eller en blanding af gummi og andre materialer, såsom neopren eller PVC. Disse materialer gør støvlerne både vandtætte og holdbare nok til at modstå de hårde forhold, som de ofte bruges i.

Når man bruger sikkerhedsgummistøvler, er det vigtigt at følge nogle grundlæggende sikkerhedsregler. Støvlerne skal altid bæres korrekt og være fastgjort ordentligt. Og man skal være opmærksom på eventuelle skader eller slitage på støvlerne, da det kan nedsætte deres beskyttelsesevne.

I det hele taget er gummistøvler med sikkerhed en vigtig del af personligt beskyttelsesudstyr for mange arbejdstagere. De beskytter fødderne mod farer på arbejdspladsen og kan hjælpe med at forhindre arbejdsulykker og skader.

Varenummer 142011 Kategorier , , , Mærke

EAN-nummer

8713197337614

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login