Sikkerhedssandal Euro-Dan Walki®Sport med alu tåkappe

Tilbud

kr. 1.164,00kr. 1.373,00 inkl. moms
kr. 931,20 ekskl. moms

Pris pr. par

 

Sikkerhedssandal Euro-Dan Walki®Sport med alu tåkappe er en fodformet sikkerhedssandal med Politex® inderfor, ankelpolstring og udvendig tåforstærker.

Skoen har en bred alu-tåkappe og FIBER som værnesål samt en antistatisk PU-sål. Skoen er varmebestandig op til 140°C er olie- og benzinresistent og med indbygget Euro-Dan® Shock Absorber.

Indlægssål i formstøbt PU, som er antibakteriel, svedabsorberende og antistatisk og vaskes ved 30°.

Vidde 12

Godkendelse: EN ISO 20345:2011 S1+P+SRC

Sikkerhedssandal Euro-Dan Walki®Sport med alu tåkappe er en sikkerhedssandal der er designet til at beskytte fødderne. Samtidig med er de ideelle til arbejdspladser, hvor det er nødvendigt med beskyttelse af fødderne, men hvor det også er vigtigt at have åbent fodtøj på grund af varme og luftcirkulation.

Sikkerhedssandaler er udstyret med tåhætter, der beskytter tæerne mod at blive klemt og stød fra faldende genstande. Nogle typer af sikkerhedssandaler har også sømværn, der beskytter mod gennemtrængning af skarpe genstande eller spidse objekter. De kan også have andre funktioner, såsom anti-skrid.

Sikkerhedssandaler er ideelle til arbejdsmiljøer, hvor det er vigtigt at have åben fodbeklædning, men hvor det stadig er nødvendigt at beskytte fødderne mod risici. De er også gode til arbejdsmiljøer, hvor der er risiko for at blive udsat for varme eller fugt, da de giver en bedre luftcirkulation end traditionelle arbejdssko.

Det er vigtigt at vælge sikkerhedssandaler, der passer til arbejdsmiljøet og opfylder de krav, der er fastsat af arbejdspladsen. Sikkerhedssandaler skal også være korrekt vedligeholdt og erstattet, når de er slidte eller beskadigede for at sikre, at de fortsat beskytter fødderne effektivt.

Varenummer 993-17 Kategorier , , , Mærke

EAN-nummer

5703374107195

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login