Sikkerhedsvest EN 20471

kr. 81,25 inkl. moms
kr. 65,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Sikkerhedsvest EN 20471 er en Fluorescerende arbejdsvest med velcro lukning på front.

Super velegnet som trafikvest/advarselsvest til bl.a. besøgende i transportvirksomheden, Byggeri & Anlæg, Service og Vedligehold, Off Shore og mange andre steder.

Godkendt efter EN ISO 20471 klasse 2.

Farve gul eller orange.

Kvalitet:100% polyester

Sikkerhedsvest EN 20471

En sikkerhedsvest, også kendt som en advarselsvest eller refleksvest, er et vigtigt sikkerhedsudstyr, der bruges til at øge synligheden og sikkerheden for personer, der arbejder steder hvor det er vigtigt at blive set.

Sikkerhedsveste er lavet af fluorescerende stof i neonfarver, der gør dem let synlige i dagslys. De har også reflekterende striber, der reflekterer lys og gør dem synlige i mørke eller under belysning fra køretøjer.

Der er mange forskellige job, hvor brugen af en sikkerhedsvest er påkrævet eller anbefalet. Nogle af disse job inkluderer:

1. Vejarbejdere: Vejarbejdere arbejder ofte i nærheden af trafikken, hvor de udfører reparationer eller vedligeholdelse af veje. Brug af en sikkerhedsvest gør dem mere synlige for bilister og reducerer risikoen for ulykker.

2. Cyklister: Cyklister, især dem der kører om natten eller i dårligt lys, kan drage fordel af at bære en sikkerhedsvest for at øge deres synlighed og mindske risikoen for påkørsel.

3. Bygningsarbejdere: Bygningsarbejdere, der arbejder på byggepladser eller i højder, kan bære en sikkerhedsvest for at gøre dem synlige for andre arbejdere og maskiner.

4. Skolebørn: Mange skoler kræver, at deres elever bærer en sikkerhedsvest, når de går til skole eller krydser vejen, især i områder med tung trafik.

5. Redningspersonale: Brandmænd, ambulancepersonale og politibetjente kan bære sikkerhedsveste for at øge deres synlighed og sikkerhed, når de arbejder i nødsituationer eller trafikerede områder.

Ud over at blive brugt i arbejdsmæssige sammenhænge kan sikkerhedsveste også være nyttige for enhver, der ønsker at øge deres synlighed og sikkerhed i trafikken, f.eks. joggere, cyklister eller fodgængere.

Det er vigtigt at vælge en sikkerhedsvest, der passer korrekt og opfylder de relevante sikkerhedsstandarder. Det anbefales også at bære yderligere sikkerhedsudstyr som hjelm og beskyttelsesbriller, alt efter jobbet eller aktiviteten.

EAN-nummer

5706219190420

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login