Sikkerhedsvinterstøvle Euro-Dan Walki®Soft med snøre

Tilbud

kr. 1.552,00kr. 1.761,00 inkl. moms
kr. 1.241,60 ekskl. moms

Pris pr. par

 

Sikkerhedsvinterstøvle Euro-Dan Walki®Soft med snøre er en bred fodformet sikkerhedsstøvle. Vinterstøvlen er helforet med vandafvisende EuroTex® membran og uldfor. Støvlen har FIBER værnesål samt udvendig slidnæse.

Skoen har en udskiftelige indlægssåler som kan vaskes ved 30°.

Sålen er en dobbelt density PU-sål, med 3-punkt Shock Absorber.

Skafthøjde: 17 cm ( str. 43 )

Vidde 13

Godkendelse: EN ISO 20345:2011 S3+SRC

Sikkerhedsvinterstøvle Euro-Dan Walki®Soft med snøre

Sikkerhedsstøvler er designet til at beskytte fødderne mod risici på arbejdspladsen. Støvlen er udstyret med en tåkappe der beskytter tæerne mod at blive stødt og klemt og har en værnesål, der beskytter mod gennemtrængning af skarpe genstande eller spidse objekter.

Sikkerhedsstøvlen er ideelle til arbejdsmiljøer, hvor der er risiko for skader på fødderne, såsom byggepladser og industrielle miljøer, anlægsgartnere m.v. Den er vandafvisende og har antiskrid-funktion, der gør den ideel til arbejde udendørs i koldt vejr da den er foret med uld eller i våde arbejdsmiljøer.

Det er vigtigt at vælge sikkerhedsstøvler, der passer til arbejdsmiljøet, og som er behagelige at have på i længere tid.

Det er også vigtigt at vedligeholde sikkerhedsstøvlerne korrekt og udskifte dem, når de er slidte eller beskadigede. Dette sikrer, at de fortsat beskytter fødderne effektivt og opfylder de krav, der er fastsat af arbejdspladsen.

Sikkerhedsstøvler kan være en vigtig del af personligt sikkerhedsudstyr på en arbejdsplads, og det er vigtigt at vælge og bruge dem korrekt for at undgå skader og ulykker.

Varenummer 615-17 Kategorier , , , Mærke

EAN-nummer

5703374122440

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login