Skærehæmmende handske THOR Cut C PU

kr. 22,41 inkl. moms
kr. 17,93 ekskl. moms

Pris pr. par

Skærehæmmende handske THOR Cut C PU er en arbejdshandske med PU belægning i håndfladen strikket sømløst med tråd i glasfiber der gør den stærk og skærehæmmende.

Smidig handske velegnet til brug i glarmesterfaget, metalindustrien m.v.

Skærehæmmende handske THOR Cut C PU er sømløst strikket 13G HPPE skærefast tråd. Pu belægningen gør den begrænset vand afvisende.

En blød og smidig handske.

Pr. Enhed 12 par / Pr. Karton 60 par

Godkendelser: EN 420:2001+A12009 EN 388:2016

Skærehæmmende handsker er en beskyttelseshandsker, der er designet til at beskytte hænderne mod skæreskader. Disse handsker er blevet en nødvendighed i mange arbejdsmiljøer, hvor der er risiko for at få skåret hænderne, f.eks. i fødevareindustrien eller i metalindustrien samt byggeri og anlæg.

Skærehæmmende handsker er fremstillet af materialer, der er i stand til at modstå skæring og stik. Typer af materialer, der anvendes til at fremstille disse handsker omfatter HPPE (højstyrke polyethylen) en skærefast tråd, nitril og kevlar. Disse materialer er stærke og holdbare og kan absorbere stød og slag.

Skærehæmmende handsker er også designet til at give en god bevægelighed og fleksibilitet, så du kan arbejde sikkert og effektivt. De er også åndbare, så dine hænder ikke bliver for varme eller svedige, når du bærer dem i længere tid.

Det er vigtigt at vælge de rigtige skærehæmmende handsker til dit arbejde, da der er forskellige niveauer af beskyttelse og forskellige typer af materialer. De skal passe godt og have en god pasform, så de ikke glider af eller hindrer dine bevægelser.

Skærehæmmende handsker er et vigtigt værktøj til at beskytte dine hænder mod skæring og stik, især i farlige arbejdsmiljøer.

EAN-nummer

5709168738927

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login