Skumrengøring Bunzl 3 til levnedsmiddelindustrien 5 liter

kr. 270,00 inkl. moms
kr. 216,00 ekskl. moms

Pris pr. dunk á 5 liter.

Skumrengøring Bunzl 3 til levnedsmiddelindustrien 5 liter er et Svanemærket skum rengøringsmiddel til brug i levnedsmiddelindustrien, herunder kødindustri, mejerier, bryggerier, fiskeindustri m.m.

Fjerner alle former for levnedsmiddelrester fra alkalibestandige overflader, herunder gulve, vægge, procesudstyr, inventar, ovne og maskiner. Velegnet til anvendelse i lavtryksanlæg, skumkanon eller lavtrykssprøjter.

Giver et gennemtrængende tæt skum, som forlænger reaktionstiden på lodrette flader. Skummet opløser hurtigt og effektivt levnedsmiddelrelaterede besmudsninger, herunder proteinaflejringer. Efter endt reaktionstid ”falder” skummet sammen, og sikrer nem afskylning med minimalt vandforbrug og uden dannelse af ”skumbjerge” omkring afløb.

Skumrengøring Bunzl 3 til levnedsmiddelindustrien 5 liter er specielt velegnet til stærkt besmudsede overflader. Bør dog ikke anvendes på aluminium. pH 13,7.

Særdeles effektivt rengørings- og affedtningsmiddel. Lav dosering = god økonomi.

Efter endt rengøring skal alle flader, der kommer i kontakt med fødevarer afskylles grundigt med rent vand.

Datablad:

  1. 141263_PI.pdf (.pdf – 225.0 KB)
  2. 141263_SDS.pdf (.pdf – 351.3 KB)

Professionelle rengøringsmidler kan omfatte alt fra almindelige rengøringsmidler til specialiserede midler. Nogle er designet til at rengøre bestemte overflader som træ, sten, glas og metal. De kan også omfatte desinfektionsmidler, der er vigtige for at eliminere sygdomsfremkaldende bakterier og vira, især i miljøer med høj trafik samt levnedsmiddel industrier.

Det er vigtigt at vælge de rigtige professionelle rengøringsmidler til opgaven, da forkert brug af midlerne kan beskadige overflader og reducere effektiviteten af rengøringen.

Varenummer 141263 Kategorier , Mærke

EAN-nummer

5709097103360

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login