Skumrengøring Bunzl 9 Industri alkalisk med klor

kr. 902,50 inkl. moms
kr. 722,00 ekskl. moms

Pris pr. dunk á 22 kg.

Skumrengøring Bunzl 9 Industri alkalisk med klor er et bakteriedræbende alkalisk skumrengøringsmiddel til stærkt besmudsede, fedtede eller misfarvede flader i levnedsmiddelindustrien, herunder kødindustrier, mejerier, bryggerier samt i fiskeindustrien m.v.

Produktet anvendes primært ved skumudlægning på inventar, anlæg, gulve, vægge m.m. og opløser hurtigt og effektivt levnedsmiddelrelaterede besmudsninger.

Skumrengøringsmidlet er særdeles velegnet til brug i lavtryksanlæg.
Rengøringsmidlet giver et gennemtrængende, finporet skum, som forlænger reaktionstiden på f.eks. lodrette flader.  Opløser hurtigt og effektivt snavs, fedt og misfarvninger m.v.

Skumrengøring Bunzl 9 Industri alkalisk med klor virker stærkt bakteriehæmmende grundet indholdet af 3% aktivt klor.

Efter endt rengøring, skal alle flader, der kommer i berøring med kød, kødvarer og andre levnedsmidler, efterskylles godt med rent vand.

Datablad:

Professionelle rengøringsmidler kan omfatte alt fra almindelige rengøringsmidler til specialiserede midler. Nogle er designet til at rengøre bestemte overflader som træ, sten, glas og metal. De kan også omfatte desinfektionsmidler, der er vigtige for at eliminere sygdomsfremkaldende bakterier og vira, især i miljøer med høj trafik samt levnedsmiddel industrier.

Det er vigtigt at vælge de rigtige professionelle rengøringsmidler til opgaven, da forkert brug af midlerne kan beskadige overflader og reducere effektiviteten af rengøringen.

Varenummer 141085 Kategorier , Mærke

EAN-nummer

5709097107047

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login