Skumrengøringsmiddel 5L – Kiehl AvenisFoam

kr. 176,19 inkl. moms
kr. 140,95 ekskl. moms

Pris pr. 5 liter.

Skumrengøringsmiddel 5L – Kiehl AvenisFoam sanitært produkt, er et professionelt rengøringsmiddel der har en økologisk syrekombination.

Produktet fjerner kalk, sæbeefterladenskaber og urinsten.

Det kan anvendes på overflader der tåler syre og vand, samt. på inventar på sanitære områder.

Den volumefyldte skum sikrer et minimalt forbrug.

  • Miljømærket
  • Mængde: 5 Liter
  • Antal:  2 stk. pr karton

Produktdatablad

Sikkerhedsdatablad

Skumrengøringsmiddel 5L – Kiehl AvenisFoam sanitært produkt, er et professionelt rengøringsmiddel specielt designet til at rengøre og desinficere erhvervsmæssige miljøer. Dette kan være kontorer, skoler, hospitaler, hoteller og restauranter samt baderum. Dette middel er mere koncentreret og kraftfuldt end de rengøringsmidler, der anvendes i private hjem. Det er også udviklet til at fjerne specifikke typer af snavs og pletter, såsom fedt og kalk mv.

Der er visse ting, man ikke ønsker at gå på kompromis med, og en af de ting er hygiejnen i virksomheden eller i privaten.

Professionelle rengøringsmidler kan omfatte alt fra almindelige rengøringsmidler til specialiserede midler. Nogle er designet til at rengøre bestemte overflader som træ, sten, glas og metal. De kan også omfatte desinfektionsmidler, der er vigtige for at eliminere sygdomsfremkaldende bakterier og vira, især i miljøer med høj trafik.

Det er vigtigt at vælge de rigtige professionelle rengøringsmidler til opgaven, da forkert brug af midlerne kan beskadige overflader og reducere effektiviteten af rengøringen.

Varenummer 403105b Kategorier , Mærke

EAN-nummer

4031255043364

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login