Skumsæbe Pristine Antibakteriel TFX mild u/parfume

kr. 347,00 inkl. moms
kr. 277,60 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Skumsæbe Pristine Antibakteriel TFX mild u/parfume er en 1200 ml refill uden farve og parfume til LTX-12 manuel skumsæbe dispenser.
Prime Source skumsæbe anvendes til håndvask og bad. Er ikke tilsat farve og parfume. Et meget hudvenligt produkt der kan anvendes hyppigt af både børn og voksne.

Skumsæbe Pristine Antibakteriel TFX mild u/parfume er allergivenlig og uden farve. Sæben er ecolabel certificeret med EU blomsten.
Den forseglede flaske sikrer krydskontaminering. Sæben er drøj i brug.

2 stk. pr. karton.

Datablad

Du kan nemt komme til at sprede virus og bakterier, når du håndterer fødevarer eller er i kontakt med andre mennesker i sundhedssektoren.
Hvis din personlige hygiejne ikke er god nok, kan du sprede bakterier og virus fra dig selv og fra fødevarer til andre fødevarer eller til andre mennesker.
Hvis man arbejder med håndtering af fødevarer i fødevarevirksomheder eller arbejder i sundhedssektoren, skal man have en god personlig renlighed, så man ikke smitter andre med virus og bakterier.
Vask hænder grundigt og ofte, og hold i det hele taget en god personlig hygiejne. Så undgår du at sprede bakterier og virus fra dig selv til fødevarer og andre mennesker.
I sundhedssektoren er håndhygiejne den bedst dokumenterede metode til at forebygge smittespredning mellem personale og patienter.
Varenummer 5581-1 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

10073852522003

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login