Skumsæbe Tork Premium Mild S4

kr. 145,66 inkl. moms
kr. 116,53 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Tork

Skumsæbe Tork Premium Mild S4 1000 ml er mild parfumeret med en dejlig frisk duft, indeholder fugtende og genopbyggende ingredienser.

Til brug i Tork Skumsæbe dispenser. Let at betjene og sikrer alle brugere god håndhygiejne.

Pleje til alle hudtyper, giver et blødt og cremet skum til skånsom håndvask.

Skumsæbe Tork Premium Mild S4 er fugtende og genopbyggende ingredienser gør huden blød. Sæben er dertificeret med EU miljømærket, som står for høj miljøstandard.
Hurtig og nem genopfyldning certificeret Easy-to-Use af Sveriges Gigtforening
Forseglet flaske med engangspumpe sikrer god hygiejne og reducerer risikoen for krydskontaminering
Flasken bliver flad, efterhånden som den tømmes og fylder dermed mindre i affaldsposen

6 stk. pr. karton.

Datablad 

Du kan nemt komme til at sprede virus og bakterier, når du håndterer fødevarer eller er i kontakt med andre mennesker i sundhedssektoren.
Hvis din personlige hygiejne ikke er god nok, kan du sprede bakterier og virus fra dig selv og fra fødevarer til andre fødevarer eller til andre mennesker.
Hvis man arbejder med håndtering af fødevarer i fødevarevirksomheder eller arbejder i sundhedssektoren, skal man have en god personlig renlighed, så man ikke smitter andre med virus og bakterier.
Vask hænder grundigt og ofte, og hold i det hele taget en god personlig hygiejne. Så undgår du at sprede bakterier og virus fra dig selv til fødevarer og andre mennesker.
I sundhedssektoren er håndhygiejne den bedst dokumenterede metode til at forebygge smittespredning mellem personale og patienter.
Varenummer 2019941 Kategorier , , , Mærke

EAN-nummer

7322540507539

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login