Smækforklæde ekstra bredt

Tilbud

kr. 116,24kr. 201,36 inkl. moms
kr. 92,99 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Smækforklæde ekstra bredt fra Kentaur i professionel kvalitet har indvendig brystlomme med indvendig mål: H: 20 cm x B: 16,5 cm. Forklædet har også justerbar nakkestrop med knap og knaphul, syede bånd og steamerstropper. Knapper gør forklædet velegnet til rulning.

Forklædet måler B: 90 cm x H: 108 cm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

Produktblad: 31502

Oeko-Tex certificate

Smækforklæde ekstra bredt fra Kentaur er designet og produceret til arbejdsmiljøer indenfor køkken, restaurant, café eller bistro – smækforklædet der kan anvendes af både kokke, tjenere og dig selvfølgelig.

Kokkeforklæder med personlighed

Forklæder skal ikke være ens, forklædet skal afspejle forretningen. Kentaurs mange forklæder i smarte designs, rå look, med lommer, uden lommer, i læderlook sikrer dig en god, gennemtestet og ensartet kvalitet, som holder til dine udfordringer, hvad enten det er i køkkenet eller restauranten.

Kentaurs forklæder med smæk fås enten med fast eller justerbar nakkestrop – vi har også det helt rigtige forklæde med strop til viskestykke og forklæder i mange farver og forskellige størrelser.

Match dit nye kokkeforklæde med en smarte kokkejakker og kokkebukser!

Udforsk vores udvalg af forklæder til kokke. Vi har mange forskellige farver og styles; smækforklæder, forstykker eller et ekstra bredt forklæde.

Forklæde med smæk

Kentaurs smækforklæder produceres i en kraftig bomuld-/polyesterkvalitet, som beskytter dit tøj under madlavning. Om brødet skal bages, suppen blendes eller stegen skal i ovnen – så undgår du pletter på tøjet.

EAN-nummer

5712966621827

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login