Sort Dame chino buks

Tilbud

kr. 283,10kr. 424,63 inkl. moms
kr. 226,48 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sort Dame chino buks fra Kentaur i professionel kvalitet til brug i bl.a. restarationsmiljøet. En komfortabel buks i Modern fit med smalle ben, fast linning med bæltestropper og justerbar talje. Buksen har også 2 forlommer og 2 baglommer. Busken er Skridtlængde 79 cm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

Størrelsesskema

Sort Dame chino buks fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5712966618537

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login