Sort Dame Chino

Tilbud

kr. 444,89kr. 533,83 inkl. moms
kr. 355,91 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sort Dame chino fra Kentaur er en Klassisk Chino Dame buks til professionel brug i køkkener og restaurationsmiljøet. En Komfortabel kokkebuks der er i Stretchkvalitet og har Fast linning med bæltestropper og Justerbar linning. 2 forlommer og 2 paspolerede baglommer. Skridtlængden er 79 cm.

KVALITET: 63/34/3% PES/CO/EOL – 225 g/m2.

 Størrelsesskema

 

Sort Dame chino fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5704771951947

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login