Sort Forklæde med slids

Tilbud

Original price was: kr. 146,01.Current price is: kr. 109,51. inkl. moms
kr. 87,61 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Sort Forklæde med slids fra Kentaur er et forstykke der har “Gå-slids” foran, syede bånd og tunnel til indstik af bånd under vask.

Sort Forklæde med slids har målene: B: 100 cm x H: 80 cm

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

 

Kentaur designer og producerer forklæder og forstykker til arbejdsmiljøer indenfor køkken, restaurant, café eller bistro – forklæder der kan anvendes af både kokke, tjenere og dig selvfølgelig.

Kentaurs forklæder med smæk fås enten med fast eller justerbar nakkestrop – vi har også det helt rigtige forklæde med strop til viskestykke og forklæder i mange farver og forskellige størrelser.

Kokkeforklæder med personlighed

Forklæder skal ikke være ens, forklædet skal afspejle forretningen. Kentaurs mange forklæder i smarte designs, rå look, med lommer, uden lommer, i læderlook sikrer dig en god, gennemtestet og ensartet kvalitet, som holder til dine udfordringer, hvad enten det er i køkkenet eller restauranten.

Match dit nye kokkeforklæde med en smarte kokkejakker og kokkebukser!

Udforsk vores udvalg af forklæder til kokke. Vi har mange forskellige farver og styles; smækforklæder, forstykker eller et ekstra bredt forklæde.

Forklæde med smæk

Kentaurs smækforklæder produceres i en kraftig bomuld-/polyesterkvalitet, som beskytter dit tøj under madlavning. Om brødet skal bages, suppen blendes eller stegen skal i ovnen – så undgår du pletter på tøjet.

EAN-nummer

5704771359125

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login