Sort Herre funktions buks

Tilbud

kr. 536,56kr. 643,83 inkl. moms
kr. 429,25 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sort Herre funktions buks fra Kentaur er en Klassisk Sort Herre funktions buks til professionel brug i køkkener og restaurationsmiljøet.

En Komfortabel kokkebuks i et innovativt design (Chino Style) med blød børstet inderside og bæltestropper samt fleksibelt og åndbart strik i lænden.

Buksen har desuden 2 skrålommer og mange praktiske lommer, 2 indvendige mobillommer, ergonomiske lårlommer med skjult trykknap,  Busken har lynlås i gylp og ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed samt refleks detaljer.

Skridtlængden er 82 cm. med 5 cm. ekstra skridtlængde integreret i opsøm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 250 g/m2

 Størrelsesskema

  

Datablad: 26150

Sort Herre funktions buks fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5712966625054

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login