Sort Herrebuks

Tilbud

kr. 344,94kr. 413,91 inkl. moms
kr. 275,95 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sort Herrebuks fra Kentaur er en Klassisk Herrebuks til professionel brug i køkkener og i restaurationsmiljøet. En rigtig komfortabel kokkebuks der er i Jeansfacon. Buksen har en fast linning med bæltestropper, der ud over Jeanslommer samt 2 baglommer.

Buksens Skridtlængde er 86 cm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

 Størrelsesskema

Datablad: 2601

En Sort Herrebuks fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5704771216084

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login